Laura Cosoi, măsuri extreme din cauza epidemiei de coronavirus! Ce a decis vedeta, după ce a dezvăluit că e însărcinată din nou

Publicat: 13/03/2020 | 17:14

Laura Cosoi a dezvăluit, de curând, că este însărcinată pentru a doua oară și este cum nu se poate mai fericită. Cu toate acestea, epidemia de coronavirus o cam neliniștește pe vedetă, așa că a luat o decizie de ultim moment pentru a se proteja și pentru a-i oferi familiei sale siguranță. 

În plină epidemie de coronavirus, Laura Cosoi a luat o măsură extremă. Pentru că este însărcinată cu al doilea copil și pentru că micuța Rita are nevoie de un mediu sigur, vedeta a decis să părăsească Bucureștiul și să plece, alături de familia ei, la Târgu Mureș.

Pe contul ei de Instagram, extrem de relaxată, Laura Cosoi le-a povestit urmăritorilor săi că se va simți ca în vacanță și va avea timp să învețe și rețete noi, să se relaxeze, iar micuța Rita să se bucure de momente frumoase, în compania bunicilor.

„Am pornit la drum. Am analizat situația și, ținând cont că suntem în vacanță oarecum, dar totuși nu putem să ne plimbăm pe unde vrem, am hotărât să mergem la Târgu Mureș.

Rita stă cu bunicii, se joacă în curte, eu pot să mai scriu ceva articole pentru blog.

Mai testez rețete, poate apuc să și citesc și, dacă este vreme bună, dăm o fugă și la țară ca să ne bucurăm cât mai mult de natură.Cam astea sunt planurile noastre. Ale voastre?”, a scris actrița, pe contul ei personal de Instagram.