Laura Cosoi, mărturii din trecut. “Nu are cine să-și dea o soluție!” Cu ce probleme s-a confruntat vedeta

Publicat: 07/06/2020 | 11:24

Laura Cosoi este în prezent o femeie fericită și împlinită, dar, de-a lungul vieții, a trecut, ca orice om, prin momente neplăcute. Recent, actrița a dezvăluit că, în trecut, s-a confruntat cu atacuri de panică și stări de anxietate.

VEZI AICI: LAURA COSOI, PRIMA DECLARAȚIE DESPRE GINA PISTOL. ACTRIȚA S-A IUBIT 5 ANI CU SMILEY: „GINA?! DOAMNE FEREȘTE. CUM SĂ..”

Laura Cosoi era, pur și simplu, disperată și nu știa cum poate să scape de respectiva suferință. Soția lui Cosmin Curticăpean este de părere că nu pastilele te ajută să trece de acele momente cumplite.

Vin când mă aștept mai puțin, însă cred ca nu are cine să-ți dea o soluție, de fapt ăsta e cel mai nasol, că oamenii spun: ‘zi-mi ce pastilă iei, să iau și eu să-mi treacă’. Nu așa funcționează, e o muncă continuă cu tine și cu descoperirea fricii și cu controlul. Nu poți să iei ceva ca să-ți treacă, nu se poate asta și e foarte greu să îi explic cuiva cum mi-a trecut mie. Că vor să meargă la psiholog, vor să meargă la psihiatru, vor să ia pastile”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Laura Cosoi își dorește încă un copil

Altfel, trecutul a fost lăsat în urmă de Laura Cosoi, iar acum privește cu încredere spre viitor. Vedeta se gândește la un al treilea copil și își dorește un băiețel.

Citește și: Laura Cosoi, izolare în casa socrilor! “Mi-am creat propriul univers acasă, între patru pereți și o bucățică de grădină”

În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi.