Laura Cosoi, izolare în casa socrilor! „Mi-am creat propriul univers acasă, între patru pereți și o bucățică de grădină”

Publicat: 27/04/2020 | 11:15

Laura Cosoi este o femeie împlinită. Vedeta este însărcinată cu al doilea copil și abia așteaptă ca familia ei să se mărească. Din cauza epidemiei de coronavirus, Laura a decis să se autoizoleze la domiciliu. Pentru a se îndepărtat de orice pericol, a plecat din București și s-a retras la Târgu Mureș, în casa socrilor.

Laura Cosoi a ales să își petreacă zilele de izolare departe de agitația din București, acasă la scorii săi, acolo unde Rita, fetița ei se poate bucura de curtea bunicilor și de aerul curat. Pentru că este însărcinată, Laura a decis să se deconecteze de la tot, vedeta nu mai urmărește știrile și nu vrea să afle nimic, pentru a nu se încărca negativ. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI ANIVERSEAZĂ CINCI ANI DE CĂSĂTORIE! MESAJUL EMOȚIONANT PENTRU SOȚUL EI „ESTE BĂRBATUL CARE MĂ FACE FERICITĂ…”)

Chiar dacă a conștientizat cât de periculos este noul virus și amenințarea pe care o reprezintă, Laura preferă să privească partea plină a paharului. Vedeta se bucură că în această perioadă a avut mai mult timp pentru ea și pentru familie. (VEZI ȘI: LAURA COSOI A FĂCUT PUBLICE PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ. VEDETA ÎȘI DOREȘTE ȘI AL TREILEA COPIL!)

 „Sunt mai bine de 10 zile de când nu mă mai uit la știri. Mi-am creat propriul univers acasă, între patru pereți și o bucățică de grădină plină ochi de primăvară. Zilnic vorbesc la telefon cu cei dragi, aprind lumânări pentru cei care nu mai sunt printre noi și îmi imaginez tot felul de scenarii despre cum va fi lumea când toate astea vor trece. Avem oare capacitatea să uităm complet de episodul „pandemiei” sau vor rămâne urme în tot ce presupune viitorul nostru?”, a spus Laura Cosoi.