Laura Cosoi este însărcinată din nou! Actrița și soțul ei au dezvăluit sexul bebelușului

Publicat: 08/03/2020 | 11:54

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă din nou! Astăzi, de Ziua Internațională a Mamei/Femeii, actrița a împărtășit minunea pe care o trăiește și pe care a ținut-o o perioadă bună ascunsă de toată lumea. Ea și soțul său, Cosmin Curticăpean, au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi soți mai au o fetiță: Rita, care va împlini doi ani peste trei luni.

Citește și: Laura Cosoi a spus adevărul despre operațiile estetice: “Există pe piață o multitudine de variante”

Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară

La 38 de ani, Laura Cosoi a dezvăluit că este însărcinată. Fericitul anunț a fost făcut public prin intermediul a trei fotografii de album în care apare alături de micuța Rita și soțul ei. După cum puteți vedea în poza principală, dar și în galeria foto, fiica îndrăgitului cuplu ține în mână ecografia bebelușului… Actrița și Cosmin Curticăpean vor avea încă o fetiță, potrivit mărturisirilor făcute în dreptul imaginilor emoționante.

“Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc

#Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie #RitasOutfit @ficimimi #photography @alexgalmeanu” este mesajul scris pe Facebook de viitoarea mămică.

Laura Cosoi a anunțat astăzi că este însărcinată și că va avea încă o fetiță © lauracosoi.ro
Laura Cosoi a anunțat astăzi că este însărcinată și că va avea încă o fetiță © lauracosoi.ro

Citește și: Laura Cosoi e mamă cu normă întreagă pentru “Luna” și “Jazz”!

“Felicitări! Sănătate multă și micuța să fie așa senzațională ca și Rita! Sunteți o familie atât de frumoasă!”, “Ce cadouri frumoase ne faceți cu astfel de vești și stări sufletești calde, și sincere pe care le transmiteți tuturor. Vă admir”, “Felicitări, sunteți o familie frumoasă și binecuvântă! Sarcină ușoară, Laura” sunt doar trei dintre sutele de comentarii strânse de postările vedetei făcute atât pe Instagram, cât și pe Facebook.