Laura Cosoi, dileme în vacanță! Vedeta se află împreună cu familia în Franța. „Mi-am dat seama că nu sunt pregătită”

Publicat: 19/06/2021 | 19:29

Laura Cosoi se află în vacanță în Franța, alături de soțul ei și cele două fetițe. Aceștia petrec câteva zile departe de România și se bucură de peisajul franțuzesc. Vedeta a împărtășit cu internauții câteva imagini din vacanță și câteva gânduri ce o macină.

Laura Cosoi este o mămică fericită și împlinită. Își dedică majoritatea timpului fetițelor sale și pare că nu se poate dezlipi de ele. Vedeta le-a mărturisit internauților că faptul că a devenit mămică a schimbat-o foarte mult, iar acum nu își poate imagina nici măcar o seară fără Rita și Vera. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI ANIVERSEAZĂ NOUĂ ANI DE RELAȚIE! MESAJUL EMOȚIONANT TRANSMIS CĂTRE PARTENERUL DE VIAȚĂ)

„Suntem în vacanță în Franța, în sud mai exact, la sora lui Cosmin. Ne gândeam că ar fi interesant să tragem o fugă la Paris, eu și Cosmin, pentru o noapte, fără fetițe.

După ce am scos pe gură gândul, mi s-a strâns stomacul. Mi-am dat seama că nu sunt pregătită să stau fără ele nici măcar o noapte…Înainte să devin mamă îmi imaginam des vacanțele fără copii, mi se părea că doar așa ar putea funcționa un cuplu sănătos.

Sunt convinsă că fiecare familie are particularități și este firesc să fie așa, dar maternitatea schimbă mult lucrurile! Acum mi se pare că suntem mai uniți că niciodată atât că părinți, cât și ca soț-soție, dar oare o ieșire în doi ar putea aduce modificări substanțiale?”, a scris Laura Cosoi, pe contul ei de Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani

Laura Cosoi și Cosmin s-au căsătorit în 2015, iar la trei ani distanță a apărut pe lume prima lor fiica Rita, apoi, în 2020 a urmat Vera, cea de-a doua fiică. Cei doi au fost iubiți și cu mulți ani în urmă, reluând legătura după ce actrița a încheiat relația cu Smiley.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort.”, a spus Laura Cosoi.

(VEZI ȘI: LAURA COSOI, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A PUBLICAT UN SELFIE HOT: “BA SE POSTEAZĂ LA BISERICĂ, BA, DEZBRĂCATĂ. DE TOT RÂSUL” )

 

Sursa foto: Instagram