Laura Cosoi, atac din Dubai la vedetele ”retușate”: ”Ai îmbătrânit? Și ce dacă?”

Publicat: 13/04/2021 | 22:01

Laura Cosoi a criticat vedetele care apelează la retușul pozelor pe care le urcă pe rețelele de socializare. Laura a postat imaginea ei, naturală, iar în dreptul acesteia și-a expus părerea.

Una pertinentă și cu multe argumente. ”În momentul ăsta sunt în Dubai și realizez cât suntem de diferiți ca oameni, cultură, civilizație … din clipa în care deschid ușa și dau nas în nas cu altă nație. Pe scurt, femeile ajung să nu se mai accepte pe ele însele așa cum sunt și să se raporteze la un prototip. Să ajungă, cu exagerările de rigoare, fără fond. Care-i treaba cu retușul pozelor vs naturalețe? Ai îmbătrânit? Și ce dacă? “Fentarea” timpului nu ne oferă anii înapoi. Cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea lor inevitabilă. Să te încarci cu experiența frumoasă a anilor împliniți și să îi faci de calitate pe cei care vor veni. În rest, e sănătos să fii în acord cu alegerile făcute!”, a scris Laura Cosoi. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI, ATAC DUR LA ADRESA LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL: „DRAGOSTEA SAU ȘANTAJUL?”)

Laura Cosoi, atac din Dubai la vedetele ”retușate”: ”Ai îmbătrânit? Și ce dacă?”

Imediat au venit și reacțiile internauților. ”Ce legătură este între a fi diferiți ca nație și operațiile estetice? Sunt de acord cu tine, dar nu văd legatura”, ” 90% dintre ,,vedete și influenceri,, își retușează pozele, dar problema nu este aceasta …singura îngrijorare este că adolescentele și nu numai le iau ca și exemplu. Trist”, ”Așa este!️ Nu vreau să pară că judec pe cineva, însă mi se par exagerate și toate operațiile estetice aflate în “trend”… Doamne, cu ce ne pot ajuta acele buze imense și inestetice?! ”, este prima parte a comentariilor. (NU RATA: VINE ȘI BEBE NUMĂRUL TREI? LAURA COSOI, CEA MAI ÎMPLINITĂ MĂMICĂ „NU POȚI CONTROLA”)

”Și fac operații estetice, și sunt mult mai urâte decât erau….”, ”De acord, faptul că numai poze retușate găsești pe multe profile (adică retușate chiar și pozele cu hashtag nomakeup day?), le face pe multe femei și mai ales fete mai tinere să uite sau chiar să nu realizeze diferența dintre online și realitate. Să creadă că înspre asta trebuie să tindă și este de-a dreptul trist. Din fericire, avem opțiunea să dăm unfollow și să urmărim doar exemple care ne inspiră și mă bucur că pare că apare un nou trend să demascăm astfel de practici”, au continuat comentariile.