Laura Cosoi aniversează cinci ani de căsătorie! Mesajul emoționant pentru soțul ei „Este bărbatul care mă face fericită…”

Publicat: 04/04/2020 | 12:48

Laura Cosoi este o femeie împlinită și fericită. Are o familie perfectă alături de soțul ei și fetița lor, Rita. Acum vedeta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Este în ultimul trimestru al sarcinii și așteaptă cu nerăbdare ziua ce mare. Însă, până atunci, Laura are un alt motiv de bucurie, astăzi sărbătorește cinci ani de când a spus da.

Acum cinci ani, Laura Cosoi a trăit unul dintre cele mai frumoase și mai importante momente din viața sa, când a fost cerută de soție. Cosmin a ales cadrul perfect pentru fericitul eveniment, biserica romano-catolică în care vedeta a fost botezată. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI A FĂCUT PUBLICE PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ. VEDETA ÎȘI DOREȘTE ȘI AL TREILEA COPIL!)

Laura a fost luată prin surprindere, iar printre emoțiile ce o cuprinseseră a reușit să îi spună „Da!” lui Cosmin. Alături de cei doi se afla și familia, iar de atunci trăiesc fericiți împreună. (VEZI ȘI: LAURA COSOI, MĂSURI EXTREME DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS! CE A DECIS VEDETA, DUPĂ CE A DEZVĂLUIT CĂ E ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU)

Astăzi, cu ocazia aniversării a cinci ani când a fost cerută de soție, Laura Cosoi a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care a fost imortalizat evenimentul și a mărturisit câte este de fericită.

 „În urma cu 5 ani, azi.  Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!

Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mana pe Cosmin, am spus Da!”, a fost mesajul pe care Laura l-a postat.