Laura Cosoi a tras un semnal de alarmă! Ce le-a transmis vedeta internauților: „Simt că lumea mea se clatină din temelii”

Publicat: 21/04/2021 | 17:33

Perioada grea prin care trece toată lumea pare că a afecta-o destul de mult pe Laura Cosoi. Vedeta a făcut un pas în față și a ținut să transmită un mesaj important pe rețelele de socializare. Aceasta a vorbit despre situația actuală și despre obiceiurile proaste pe care majoritatea oamenilor le au.

Laura Cosoi a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale. Vedeta a mărturisit că această perioadă grea pentru toți a făcut-o mult mai sensibilă la problemele celor din jurul ei. Așa că a exprimat tot ce simte și a venit cu unele sfaturi utile pentru internauți. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI, DESPRE PRIMUL PAȘTE FĂRĂ TATĂL EI, RECENT DISPĂRUT DIN LUMEA CELOR VII: „AM INTRAT ÎN CASĂ ȘI…”)

„Observ că în perioada asta sunt mai empatică, mai sensibilă ca niciodată la problemele pe care le aud în jurul meu – de la cele ale unor oameni dragi, la cunoștințe care înfruntă diagnostice severe.

Simt că lumea mea se clatină din temelii și realizez cât de fragili suntem și cât ar trebui să fim de responsabili de dragul familiei, al copiilor pe care-i creștem și până la urmă și de dragul nostru.

Situațiile astea atât de frecvente de boală mă afectează și aproape că trăiesc emoțiile celor din jur la fel de mult ca ei până le vin rezultatele”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

„Să dăm dovadă de responsabilitate”

Mai mult, Laura Cosoi a subliniat faptul că în România oamenii fug de medic, nu își monitorizează sănătatea, iar de cele mai multe ori această nepăsare duce la lucruri destul de grave. Vedeta a tras un semnal de alarmă și i-a sfătuit pe toți să acorde mai multă atenție organismului și sănătății lor. (VEZI ȘI: LAURA COSOI, ATAC DIN DUBAI LA VEDETELE ”RETUȘATE”: ”AI ÎMBĂTRÂNIT? ȘI CE DACĂ?”)

„De-asta mi se pare decent, un lucru minim pe care putem să-l facem să ne controlam sănătatea. Din păcate, în Romania, cultura prevenției e întâlnită mai rar și e păcat, pentru că multe boli pot fi ținute în frâu dacă iei masuri din pripă.  Ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate, să învățăm ceva din lecțiile celor din jur, din pandemia asta nebună care a dat lumea peste cap.

SĂ ÎNVĂȚĂM să ne ascultăm organismul, nu să-l sabotăm, să fim în armonie cu el și atunci vom putea să ne bucurăm cu adevărat de o viață de calitate, nu de orice fel de viață”, a mai spus Laura Cosoi.

 

Sursa foto: Instagram