Laura Cosoi a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta își dorește și al treilea copil!

Publicat: 01/04/2020 | 08:42

Vestea că Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al doilea copil a fost o surpriză pentru toți fanii vedetei. Blondina se află acum în al doilea trimestru de sarcină și a făcut publice primele imagini cu burtica de graviduță. Mai mult, pe blogul său personal, Laura Cosoi a mărturisit că își dorește și al treilea copil.

În urmă cu aproape 2 ani, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Rita, prima ei fiică. Acum, bucuria a fost cum nu se poate mai mare în familia vedetei, atunci când a aflat că bebelușul pe care îl poartă în pântece este tot o fetiță. Pe blogul său personal, Laura Cosoi a povestit că, printr-un test special, a aflat sexul copilului încă de când avea 11 săptămâni de sarcină și că este foarte fericită de faptul că fiica ei va avea o surioară.

Într-o notă de emoție, Laura Cosoi a mai mărturisit cum le-a dat tuturor din familie marea veste: la masa de Crăciun, după ce a îmbrăcat-o pe fiica ei într-un body cu mesajul „Surioară mare”. Deși nimeni nu s-a prins din prima despre ce este vorba, momentul în care familia Laurei a conștientizat că vedeta este din nou însărcinată a fost unul extrem de emoționant.

Laura Cosoi, însărcinată pentru a doua oară

De asemenea, Laura Cosoi a mai povestit pe blogul său că, spre deosebire de sarcina cu Rita, acum nu poate face mișcare, pentru că activitatea fizică îi provoacă mici dureri, așa că trebuie să se obișnuiască. Surpriza confesiunii de pe blog a fost faptul că Laura a menționat că își mai dorește un copil! Pe contul ei de Instagram, Laura Cosoi a publicat și primele imagini cu burtica de graviduță, aflată fiind în al doilea trimestru de sarcină.

Mai mult, vedeta a postat și un mesaj extrem de optimist, în dreptul imaginilor. „Indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, nu am cum să nu simt viața ce crește în mine! Acesta este miracolul pe care-l trăiesc zi de zi” a scris Laura Cosoi, pe rețeaua de socializare.