Laura Andreșan, transformată total după ce a devenit mămică. Iubita lui Grasu XXL este de nerecunoscut

Publicat: 22/12/2019 | 11:43

Laura Andreșan și Grasu XXL sunt fericiții părinți ai unei fetițe, care a venit pe lume la începutul lunii iunie a acestu an. Atât sarcina, cât și nașterea au fost anunțate destul de târziu, dorința celor doi a fost să o țină pe micuță departe de ochii curioșilor.

Fosta „Profă de sex” s-a transformat total după ce a devenit mămică. Acum se dedică exclusiv creșterii fetiței sale, iar acest rol o prinde extraordinar. Chiar și fizic, fanii au observat o schimbare majoră. Dacă înainte arăta și poza extrem de sexy, acum este o mămică în adevăratul sens al cuvântului și nu îi pare rău că a renunțat la televiziune pentru se ocupa în întregime de „visul” ei.

Cunoscutul rapper (37 de ani) este tare mândru de comorile sale și petrece cât de mult timp poarte cu acestea. Înainte ca partenera lui de viață să nască, el a făcut mărturisiri emoționante despre micuța lor prințesă. “Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a declarat Grasu XXL, relatează click.ro. Laura Andreșan și Grasu XXL au o relație de peste 10 ani.

A avut probleme în timpul sarcinii

Fosta actriță de filme XXX a mărturisit într-o postare făcută pe blogul său că a întâmpinat unele probleme în timpul sarcinii. Grețurile matinale nu au lipsit din primul trimestru; arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și strările emoționale schimbătoare cauzate de fluctuațiile hormonale.

“O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez”, a scris Laura Andreșan pe blogul său.