Laura Andreșan, mesaj emoționant după ce Grasu XXL a anunțat despărțirea lor: “Tăticul copilașului meu este un om bun” + gestul făcut de fosta actriță de filme pentru adulți

Publicat: 13/12/2020 | 23:43

Laura Andreșan a postat un mesaj emoționant în momentul în care a distribuit postarea prin care Grasu XXL a anunțat despărțirea lor. În plus, fosta actriță de filme pentru adulți a adăugat un emoticon prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că, în noul capitol din viața sa, este încrezătoare și are credința că Dumnezeu o va ajuta să depășească cu bine fiecare obstacol ce va urma. Vedeta și fostul partener au o fetiță care va împlini doi anișori vara viitoare.

Laura Andreșan, mesaj emoționant după ce Grasu XXL a anunțat despărțirea

La scurt timp după ce Grasu XXL a dezvăluit că el și Laura Andreșan au pus punct relației după 12 ani, ex-actrița a distribuit postarea acestuia, iar la descriere a pus următoarele gânduri copleșitoare: “#mybabydaddy (n.r.: #tăticulcopilașuluimeu)#OmBun @blanadeurs”. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, șatena a pus emoticonul care reprezintă două mâini împreunate pentru rugăciune.

“Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema”, “Îmi pare foarte rău”, “Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea Laurei Andreșan.

Laura Andreșan, mărturii despre povestea de iubire trăită alături de Grasu XXL

În timpul unor declarații făcute la începutul lui 2019, vedeta a vorbit despre evoluția ei ca om, dar și în relația pe care o avea la acea vreme cu Grasu XXL.

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, a mărturisit Laura Andreșan într-un interviu oferit în urmă cu mai bine de un an.

Fiica celor doi foști parteneri de viață a venit pe lume în vara anului trecut; Laura Andreșan a terminat studiile în Psihologie, iar acum lucrează în domeniu.