Larisa Udilă a dezvăluit sexul bebelușului: “De 10 ori l-am văzut, de 12 ori am plâns”. Ce mesaj i-a transmis Raluca Bădulescu fostei concurente de la Bravo, ai stil! | FOTO

Publicat: 28/02/2021 | 18:04

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au fost copleșiți de urările apropiaților, după ce au dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri. Iar în această după-amiază, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a publicat filmulețul emoționant în care au fost imortalizate cele mai importante scene de la party. Raluca Bădulescu s-a bucurat enorm pentru vestea dată de brunetă și i-a transmis imediat ce a văzut înregistrarea un mesaj.

Larisa Udilă este însărcinată cu băiat

Fosta participantă la emisiunea prezentată de Ilinca Vandici poartă în pântece un băiețel, iar anunțul a fost făcut în timpul unei petreceri la care au participat doar apropiații. Nerăbdător să afle toți despre bucuria pe care o știa de ceva vreme, Alexandru Ogică “a trișat” și, după cum puteți vedea în imaginea din stânga colajului de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, și-a ținut mâna mai aproape de balonul uriaș… astfel, el a fost cel care l-a spart.

Imediat ce a văzut bucățile mici de hârtie albastră, viitorul tătic a făcut un salt în aer, după care și-a îmbrățișat femeia iubită. “De 10 ori l-am văzut, de 12 ori am plâns”, a scris Larisa Udilă pe o postare făcută pe Instagram Stories, referindu-se la video-ul realizat la party.

Larisa Udilă, fostă concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a anunțat azi că va avea un băiețel alături de logodnicul ei. Printre vedetele care au felicitat-o se numără Raluca Bădulescu și Nicole Cherry © Instagram Stories & Instagram

Larisa Udilă, fostă concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a anunțat azi că va avea un băiețel alături de logodnicul ei. Printre vedetele care au felicitat-o se numără Raluca Bădulescu și Nicole Cherry © Instagram Stories & InstagramNu rata: Betty Blue, primele declarații despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Sunt o persoană complicată”. Cum a reacționat Raluca Bădulescu când a aflat vestea

Nicole Cherry, Marisa Paloma, Ana Maria Mocanu și Raluca Bădulescu s-au numărat printre vedetele care au felicitat-o pe viitoarea mămică. Jurata de la “Bravo, ai stil!” i-a lăsat un comentariu cu patru emoticoane în formă de inimă roșie, după cum puteți vedea în poza din dreapta colajului de mai sus și a scris: “felicităriiiiiiii”. Anunțul privind sexul bebelușului vine la mai puțin de două săptămâni după ce a mărturisit că este gravidă tot printr-o înregistrare specială.

Larisa Udilă, cerută desoție de Alexandru Ogică într-un cadru de vis

Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au început povestea de iubire în urmă cu șase ani. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost cerută în căsătorie cu un inel superb în 2018, pe malul lacului Cernica. Bruneta abia și-a putut stăpâni lacrimile în prezența prietenilor de suflet care au fost martori la evenimentul emoționant organizat până în cel mai mic detaliu de logodnicul ei.