Larisa Iordache le-a dat fanilor vestea cea mare! Celebra gimnastă s-a logodit

Publicat: 16/02/2020 | 19:16

La numai câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran, gimnasta Larisa Iordache s-a logodit cu iubitul ei! Marea veste a fost dată chiar de către bărbatul care a cerut-o în căsătorie, pe pagina lui de Instagram. 

Veste mare în lumea sportului românesc! A răsărit din nou soarele pe strada Larisei Iordache, căci la numai câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran, aceasta iubește din nou și chiar este pregătită să facă pasul cel mare! Dar ce spunem noi pasul cel mare…căci lucrurile sunt deja mai clare decât se poate! Gimnasta noastră a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Victor Simion.

Bărbatul a fost cel care a dat marea veste, pe contul lui de Instagram. S-a fotografiat alături de Larisa Iordache, iar ipostaza în care a fost pusă gimnasta, în imagine, nu mai lasă loc de dubii! Mândră tare de inelul pe care l-a primit, Larisa Iordache s-a fotografiat cu jumătate de față acoperită de mâna pe degetul căreia se afla bijuteria de lux pe care a primit-o, din partea iubitului său.

Larisa Iordache s-a despărțit de fostul iubit în urmă cu doar câteva luni

Larisa Iordache și Roland Modoran nu mai formează un cuplu din luna iunie a anului trecut. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni și, la vremea respectivă, imedait după ruptură, au continuat să petreacă timp împreună deoarece au același cerc de amici.

Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a povestit Larisa Iordache, gimnasta care este medaliată olimpică, mondială și europeană, pentru libertatea.ro.