Larisa Iordache, jignită pe Facebook, după ce a apărut în uniforma Poliției! Reacția campioanei la gimnastică: ”Vă plimbați pe stradă fără să vă pese!”

Publicat: 10/04/2020 | 00:58

Larisa Iordache, multipla campioană la gimnastică, a apărut pe stradă, în uniforma de Poliție. Fiind sportivă la Dinamo și angajată a MI, Larisa a ieșit la muncă din lipsă de personal, dată fiind situația grea din această perioadă.  A postat o fotografie pe rețeaua de socializare, unde a strâns peste 2.000 de aprecieri. Dar a fost și jignită, din păcate. (CITEȘTE ȘI: SECRETARUL DE STAT BOGDAN DESPESCU, ANUNȚ TRANȘANT PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA: ”DACĂ VENIȚI ACASĂ…”)

”Nu mai jigniţi, este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru!”, a scris Iordache într-o nouă postare, potrivit news.ro.

POȚI LUA CORONAVIRUS DIN MAGAZIN? CE AU DESCOPERIT VIRUSOLOGII GERMANI

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

A FOST ANUNȚATĂ ORDONANȚA MILITARĂ NR. 8! CE NOI MĂSURI PREVEDE ACEASTA

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac, declara, tot joi, că “în afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”.