Larisa Iordache, gest de neconceput în plină pandemie de coronavirus. Fosta gimnasta a devenit erou de linia I. Foto

Publicat: 09/04/2020 | 12:48

Larisa Iordache, una dintre cele mai mari campioane ale României la gimnastică, se implică direct în lupta împotriva coronavirusului. Fosta sportivă, legitimată la clubul Dinamo, a devenit erou de linia 1.

Ea a publicat o imagine în care apare îmbrăcată în uniformă și purtând echipament de protecție, gata să ajute la oprirea răspândirii pandemiei care face în continuare victime în România.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de poliție pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă.

Toți oamenii care în perioada această dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu va rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră! ☺️????????”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Planuri de viitor

Deși nu s-a recuperat nici acum după accidentarea pe care a suferit-o acum doi ani, Larisa Iordache (23 de ani) vrea să devină antrenor de gimnastică.

„Îmi împart programul între orele de curs și antrenamente, pentru că sunt obișnuită cu o viață activă. Sunt la facultate, la UNEFS, mai am un an de master, sunt la profilul performanță în sport și mă pregătesc să devin antrenoare”, a declara Larisa Iordache pentru Libertatea, în decembrie 2019.