Larisa Iordache, de urgență la spital după ce a concurat cu o “stare subfebrilă” la Campionatele Europene! Ce diagnostic i-au pus medicii din Elveția

Publicat: 22/04/2021 | 11:48

Larisa Iordache a ajuns de urgență la spital după ce a concurat cu o “stare subfebrilă” la Campionatele Europene de la Basel! Oficialii din cadrul Federaţiei Române de Gimnastică (FRG) au dezvăluit ce diagnostic i-a fost pus sportivei de doctorii din Elveția, după ce ea a transmis pe social media că își face investigații medicale.

Larisa Iordache, la spital după ce a concurat cu o “stare subfebrilă” la Campionatele Europene

În vârstă de 24 de ani,  Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a încheiat pe locul 4 concursul de calificări de la individual compus din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică de la Basel. Aceasta va fi a doua participare olimpică pentru Lari, după Londra 2012, unde a luat bronz cu echipa.

La scurt timp după ce a concurat, ea a transmis următorul mesaj pe Facebook și Instagram: “Am intrat în competiție cu o stare subfebrilă, dar am reușit să concurez și să-mi împlinesc visul. Acum fac investigații și am încredere că totul va fi bine. ????” – mărturiile emoționante au fost însoțite de poza de mai jos.

Citește și: Larisa Iordache s-a vaccinat anti-COVID! Mesajul transmis de marea gimnastă

Federația Română de Gimnastică: “A luptat cu propriul organism, o eroină”

Reprezentanții de la FRG au dezvăluit într-o postare impresionantă că Larisa Iordache a fost diagnosticată cu o infecție la nivelul rinichilor și că medicii, deocamdată, nu au primit rezultatele de la toate analizele.

“Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună. Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă, determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică”, au scris cei de la FRG pe Facebook.

Larisa Iordache, considerată și de fani o eroină

“Felicitări ❤️ Te-ai descurcat minunat azi (n.r.: ieri)????”, “Să fii sănătoasă, Larisa! Lupți mereu ca o gladiatoare????❤️”,“Mândră, mândră, mândră ???????????? Acum, cu calm, fă-ți treaba cum tu știi! Hai, hai, hai!!!”, “Felicitări și sănătate, Lari! O să fie bine! ❤️❤️❤️”, “Ești o eroină ! ????❤️????” sunt doar cinci dintre mesajele pe care le-a primit talentata sportivă la postarea de mai sus.

Vezi și: Larisa Iordache este SEXY și în izolare! | Galerie foto incitantă

Sursa foto: Facebook & Instagram / Larisa Iordache