Larisa Iordache atrage toate privirile pe malul mării. Fosta gimnastă, irezistibilă în costum de baie. FOTO

Publicat: 28/06/2020 | 21:21

Fosta mare campioană a României la gimnastică și-a petrecut weekendul la mare alături de prieteni. Lipsită de inhibiții, sportiva a pozat în costum de baie, spre deliciul trecătorilor.

La prima vedere pare că pandemia nu a lăsat urme pe trupul Larisei, motiv pentru care, și anul acesta, gimnasta a luat nota zece la proba costumului de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, Larisa a câștigat din nou locul 1, la priviri de data asta. Ulterior, vedeta a urcat fotografile de senzație și pe Instagram, acolo unde și-a lăsat fanii fără cuvinte.

Citește și: Larisa Iordache este din nou singură. Sexy-gimnasta, părăsită de iubit la doar trei luni de la logodna. FOTO

În doar câteva ore de la publicarea fotografiei, Larisa Iordache a adunat mii de like-uri, iar comentariile prin care i se laudă trupul nu sunt nici ele puține.

Larisa, pe plaja din Mamaia

Larisa Iordache, agent de poliție în timpul pandemiei

Cu o problemă ivită la tendonul ahilean, parte a piciorului predispusă la leziuni mai ales la sportivii de performanță, bucureșteanca în vârstă de 23 de ani a solicitat câteva zile de concediu pentru a-și trata leziunea. Decizia a fost interpretată și dintr-un unghi eronat.

„Lumea a rămas cu impresia că Larisa a renunțat la uniformă, dar nici vorbă de așa ceva, a avut nevoie doar de câteva zile libere.

Nu rata: Larisa Iordache, gest de neconceput în plină pandemie de coronavirus. Fosta gimnasta a devenit erou de linia I. Foto

Nu s-a simțit confortabil când a văzut valul de reproșuri din spațiul public. Ea a revenit repede la secție și muncește până când va fi nevoie de ea”, spune, pentru Digi Sport, o apropiată a campioanei europene.

Povestea Larisei Iordache

În 2014, Larisa Iordache a devenit vedeta Campionatului European. „Pici” a fost singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate, singura care a câștigat două titluri continentale (cu echipa și la sol) și singura care a cucerit cele mai multe medalii (4, pe lângă 2 de aur, un argint la bârnă și un bronz la sărituri).

La Mondialele de la Nanning s-a bătut pentru titlul mondial la individual compus, unde a terminat pe locul secund, poziție pe care ocupat-o și la sol. Larisa a ajutat la Nanning echipa României, formată din patru sportive ce debutau la o asemenea competiție, să termine pe locul 4.