Lamborghini Aventador, scos la vânzare! Bolidul a fost confiscat de la un interlop. Ce sumă trebuie să scoată din buzunare cei interesați

Publicat: 24/04/2021 | 14:41

Statul vinde un Lamborghini Aventador, confiscat de la un interlop. Bolidul se află în custodia unei agenții a Ministerului Justiției și o să fie scos la licitație. Cei interesați trebuie să scoată din buzunare o sumă frumușică.

Bolidul a fost sechestrat de către procurorii de la Crimă Organizată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Mașina se află acum în custodia Agenției de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care a decis să îl vândă în cadrul unei licitație online.

Cei interesați pot achiziționa bolidul contra sumei de 160.000 de euro. Acest Lamborghini Aventador a fost fabricată în 2014 și are la bord puțin peste 54.000 de kilometri. Este echipată cu un motor de 6.498 cm3 ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere. ANABI l-a scos la vânzare cu un preț de pornire de 794.544 de lei, iar cel care își dorește trebuie să depună până la începutul lunii iunie o garanție de zece procente din această sumă.

Lamborghini Aventador, confiscat de la un interlop

Se pare că mașina a fost cumpărat de un interlop din Galați pentru iubita lui. De vara trecută este sub sechestru DIICOT într-o anchetă legată de o grupare de traficanți de carne vie și proxenetism. Cum valoarea lui scade chiar dacă nu este folosit, Agenția de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care l-a primit în custodie, a decis să îl vândă.

La finalul procesului se va știi unde vor ajunge banii obținuți: fie în visteria statului, dacă interlopul va fi condamnat, fie înapoi la proprietar, în cazul achitării.

„Unele bunuri își pierd din valoare cu timpul și interesul agenției e să obțină cât mai mulți bani. Uneori, astfel de tranzacții se fac de comun acord inculpat-procuror, alteori, doar după ce ordonă instanța de judecată.”, a declarat Cornel Călinescu, director ANABI.

 

Sursa foto: captura știrile protv