Lambada, reacție după ce Tzanca Uraganu s-a cuplat cu Marymar și ar fi cerut-o de soție

Publicat: 22/04/2021 | 08:04

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, reacționează după ce manelistul ar fi cerut-o în căsătorie pe Marymar. 

Tzancă Uraganu a lăsat-o pe Lambata, cea care i-a stat alături mai mulți ani și care l-a făcut tătic. Acum, Lambada reacționează după ce manelistul ar fi cerut-o de soție pe Alina Stoican, cunoscută drept Marymar. Ascultând o manea și  bucurându-se de versurile melodiei, Lambada s-a filmat și a postat un video pe TikTok, unde a scris următorul mesaj: „Luați-l cât puteți, tot la mine acasă vine” 

 

@cryss0612#fyp #fy @lambada433 #hassan @hassangold85 #family #foryou

♬ original sound – ????????????Cristina????????????

CITEȘTE ȘI NOUA IUBITĂ A LUI TZANCĂ URAGANUL A APĂRUT LA PARTY CU UN DECOLTEU XXXXL

Cum a cunoscut-o Tzanca pe Marymar

Tânăra care l-a cucerit pe talentatul manelist este make-up artist și, potrivit informațiilor CANCAN.RO, are multe prietene care sunt cuplate cu cântăreți de muzică de petrecere. Una dintre amice, pe nume Loredana, este combinată cu finul lui Costel Biju.

În acest fel, Alina Stoican și Tzancă Uraganul, pe numele real Andrei Velcu, ar fi ajuns să formeze un cuplu. Loredana ar fi introdus-o în anturaj pe amica ei, ocazie cu care l-a cunoscut pe cel desemnat de mulți ca fiind “urmașul” lui Florin Salam.

A cerut-o în căsătorie?!

Relația dintre Alina Stoican și Tzancă Uraganul este una serioasă, dacă ținem cont că manelistul deja ar fi făcut pasul cel mare și ar fi cerut-o în căsătorie. Pe contul personal de Instagram al tinerei, de profesie make-up artist, au apărut mai multe imagini care au confirmat legătura dintre ea și cântăreț

VEZI ȘI TZANCĂ URAGANUL ȘI-A SCOS LOGODNICA LA “JAPONEZ” CUM S-AU FILMAT “REGELE YOUTUBE-ULUI” ȘI “MARYMAR”

Sursă foto: