Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganul, “urecheată” de fani pe o rețea socială. În ce ipostază a apărut blondina, deși ar fi gravidă

Publicat: 11/05/2021 | 11:37

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganul, a intrat în gura prietenilor virtuali, pe rețelele sociale. “Scandalul” a început după ce blondina s-a filmat în timp ce consuma alcool dintr-un pahar, în condițiile în care ar fi însărcinată.

Recent, Lambada a apărut într-un filmuleț pe TikTok și a lăsat de înțeles că ar fi din nou gravidă. Tânăra nu a confirmat, însă, că va deveni, din nou, mămică, dar prietenele ei au făcut-o în locul ei. Acestea au susținut că blondina îi va dărui lui Tzancă Uraganul cel de-al doilea copil.

E însărcinată cu Tzanca?”, a întrebat o tânără.

Normal că e cu Tzanca, ce întrebare e asta?”, a răspuns una dintre prietenele Lambadei.

E gravidă Lambada?”, a întrebat o altă tânără.

DA”, a confirmat amica Lambadei.

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganul, filmată în mână cu un pahar cu alcool

Între timp, Lambada s-a filmat cu o bună prietenă de-a ei, în timp ce consuma alcool dintr-un pahar. Cel mai probabil șampanie. Blondina a fost imediat luată la rost de cei care o urmăresc pe respectiva rețea socială.

Nu mai bea dacă ești însărcinată, Lambada!”, “Ești gravidă, prințeso, nu uita!”, “Nu știu de ce, dar am impresia că îi cam place viața Lambadei”, “Știi ce nu înțeleg eu? De ce nu te vedem deloc cu Tzancă, tot certați sunteti?”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Lambada consumă alcool, deși ar fi gravidă

Totodată, Lambada a primit și mesaje de încurajare și apreciere, nu toți alegând să o critice. “Împăcați-vă și mai faceți vreo trei copii, vă stă bine împreună, lăsați lumea să vorbească!”, “Doamne, eu mă gândesc ce e în capul lui Tzancă ăsta, nu vede ce zeiță de femeie are acasă. Mai rar așa frumusețe”, “Crește, crește burtica…”, au mai scris fanii.

Reamintim Tzancă Urganul și Lambada s-au despărțit cu scântei. De altfel, în spațiul public au apărut mai multe imagini cu fosta soție a manelistului bătută.