Lacrimi și durere. Irrfan Khan, actor celebru la Hollywood și Bollywood, a murit! “A luptat din răsputeri cu…”

Publicat: 30/04/2020 | 11:33

Irrfan Khan, actor care avea o carieră strălucită atât la Hollywood, cât și la Bollywood, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani. Pe 28 aprilie, artistul fusese internat într-un spital din Mumbai, după ce a suferit o infecție la nivelul rinichilor. Starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid, iar miercuri a murit.

VEZI AICI: DANIEL GHIȚĂ, ÎN DOLIU! “A MURIT, TOATĂ VIAȚA M-A EDUCAT CU CREDINȚĂ!” IMAGINI SFÂȘIETOARE CU SPORTIVUL LA CIMITIR

În 2018, Irrfan Khan anunțase că suferă de o maladie rară, o tumoare neuroendocrină ce afectează sistemul hormonal al organismului. Timp de un an, s-a tratat de cancer la o clinică din Marea Britanie. De-a lungul carierei, actorul a jucat în filme de succes de la Hollywood, Slumdog Millionaire, Jurassic World, Inferno si Life of Pi, anunță mediafax.ro.

RESTRICȚII. Orașul în care circulația autovehiculelor va fi interzisă pe 1 și 2 mai

Pentru că este pandemie de COVID-19, Irrfan Khan a fost rapid înmormântat. Pe numele său real Sahabzade Irfan Ali Khan, actorul a lăsat în urmă o soție distrusă de durere, Sutapa, și doi băieți, Babil și Ayan.

„Irrfan a fost un om foarte puternic care a luptat din răsputeri cu cancerul. Acum, când l-am pierdut și noi trebuie să fim puternici”, se arată într-un comunicat oficial în care se anunță decesul lui Irrfan Khan.

NU RATA: ÎNCĂ O DRAMĂ ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. ROMULUS CRISTEA, UN CUNOSCUT JURNALIST, A MURIT!