La un pas să fie rupt în bătaie. Fiul fostului președinte al clubului FC Vaslui, scandal în parcare. Poliția a întocmit dosar penal

Publicat: 19/04/2021 | 17:56

Tudor, fiul lui Ciprian Damian, fostul președinte al clubului FC Vaslui, a fost la un pas să încaseze o bătaie cruntă, într-o parcare. Din fericire, poliția a intervenit, a aplanat conflictul și a întocmit dosar penal.

Incidentul a avut loc în parcarea magazinului Lidl din Vaslui. Cel cu care Tudor Damian a intrat în conflict este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus.

Până să ajungă în parcare, cei doi s-au tachinat în trafic, neacordându-și prioritate în rondul de la ICIL. Cel care a sărit la bătaie ar fi fost bărbatul din Muntenii de Sus. Acesta ar fi încercat să-i aplice un pumn fiului fostului președinte al clubului FC Vaslui.

Ce anunț a făcut IPJ Vaslui

Luat prin surprindere, Tudor și-a sunat tatăl, care a ajuns rapid în parcare. Acolo s-au deplasat, în același timp, mai multe echipaje de poliție.

Am fost sesizați la ora 15:18 minute cu privire la faptul că în parcarea unui magazin din municipiul Vaslui ar fi avut loc un incident. Colegii mei care s-au deplasat la fața locului au confirmat cele sesizate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. În incidnet ar fi fost implicați un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Vaslui și un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.