La un an de la divorț, ex-ministrul și-a “oficializat” relația cu noua iubită. S-au fotografiat împreună în…

Publicat: 21/04/2020 | 23:39

În luna aprilie a lui 2019, fostul ministru al Tineretului și Sportului își încheia socotelile cu femeia alături de care a avut o căsnicie timp de 12 ani și împreună cu care are un băiețel de 11 ani. La un an distanță de la divorț, actualul senator PSD și-a oficializat noua relație. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noua iubită a ex-ministrului, precum și detalii despre povestea lor. (CITEȘTE ȘI: HREBENCIUC JR. ȘI FIICA “NABABULUI CFR” AU DIVORȚAT LA NOTAR ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de tânăra alături de care Bogdan Matei și-a găsit liniștea sufletească. (NU RATA: MULTIMILIONARUL ȘI-A PARCAT BENTLEY-UL DE 380.000 € PE…)

Fostul ministru al Tineretului și Sportului a fost căsătorit timp de 12 ani cu Carmen, dar în luna aprilie a anului 2019 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate că au împreună un copil, un băiețel în vârstă de 11 ani. Deși, la momentul respectiv, s-a vehiculat că principalul motiv al divorțului ar fi fost violența conjugală, se pare că lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

Bogdan Matei, fostul ministru al Tineretului și Sportului

Au făcut Paștele împreună, la Focșani

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, adevăratul motiv al separării dintre fostul ministru Bogdan Matei și soția lui ar fi fost chiar relația demnitarului cu actuala iubită. Și anume Codrina Crucianu, o domnișoară din Focșani, pe care Bogdan Matei ar fi promovat-o în funcția de consilier al ministrului Tineretului și Sportului, pe vremea când făcea parte din cabinetul Vioricăi Dăncilă.

Din câte se pare, politicianul a decis să-și oficializeze relația după aproximativ un an de la divorț. Bogdan Matei și noua lui iubită, Codrina Crucianu, ar fi petrecut Paștele la casa tinerei din Focșani, acolo unde s-au și fotografiat împreună, în curtea imobilului. (NU RATA: “PRIMA DOAMNĂ” A FOTBALULUI ROMÂNESC A NĂSCUT ÎN SECRET DE FLORII. “ABIA AȘTEPT SĂ…”)

Imediat după ce Bogdan Matei a părăsit funcția de ministru al Tineretului și Sportului nu ar fi uitat de consiliera lui. Politicianul ar fi angajat-o pe tânără la cabinetul senatorial, tot în funcția de consilier. (NU RATA: CÂȚI BANI AU FĂCUT SMILEY ȘI DANI MOCANU CU MELODIILE LOR ”SCOASE” PE TIMP DE PANDEMIE)

Bogdan Matei alături de noua iubită, Codrina Crucianu

Cine este fostul ocupant al portofoliului de la Tineret şi Sport 

Parlamentar ales în circumscripţia electorală nr. 40 Vâlcea, Constantin Bogdan Matei a fost director adjunct la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea şi profesor de educație fizică și sport la aceeași unitate de învățământ.

A urmat cursurile Grupului Şcolar „Henri Coandă ” din Râmnicu Vâlcea, iar în 2004 a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Management în Sport la Universitatea „Lucian Blaga ” din Sibiu. Înainte de a deveni senator, a fost, timp de câteva luni, adjunct al șefului Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea. El a fost ales senator la alegerile din 2016, fiind primul candidat pe lista PSD Vâlcea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...