La Superbet ai parte de cele mai tari lovituri virtuale

Publicat: 13/04/2020 | 10:40

Oferta Superbet îți sare mereu în ajutor cu cele mai bune jocuri sau loterii virtuale. Celebru pentru câștigurile pe care le oferă, clasicul Lucky Six este la dispoziția ta pe platforma Superbet. Ai șansa să câștigi pariind pe numerele tale norocoase cu suma minimă de doar 2 lei.

Un preț infim având în vedere că poți câștiga până la 150.000 de lei cu biletul tău.Deschide aici cont la Superbet și joacă la Lucky Six!

LUCKY SIX vine cu superpariuri pentru jucători”

Pariul clasic de 6 numere din 48 rămâne universal valabil, însă la Superbet îți oferim mai multe tipuri de  pariu pentru a-ți mări șansele de câștig. Dacă nevoia de risc nu te definește,  poți alege pariul de par/impar pentru primul număr. Totul ține de noroc și de flerul tău de parior. De asemenea, poți alege tipul de pariu -24.5+, o variantă simplă, în care primul număr trebuie să fie mai mare sau mai mic decât 24.5.

La un astfel de pariu, ai toate șansele să încasezi câștigul fiindcă se extrag 35 de bile din 48, iar dacă bafta e de partea ta, în runda respectivă pot fi extrase mai multe numere favorabile pariului tău. O altă opțiune de pariere este pe suma primelor 5 numere extrase de urnă, poți paria dacă aceasta este mai mare sau mai mică de 122.5. Într-o rundă bună îți pot veni numerele de care ai nevoie și pariul să-ți iasă câștigător. Încearcă-ți acum norocul pe site sau în aplicația Superbet! Descarcă aici cea mai populară aplicație de pariuri sportive din țară!

Cum se joacă LUCKY SIX?

Principiul este foarte simplu! La fiecare 5 minute începe o rundă în care se extrag 35 de numere din 48. Tu alegi pariul pe care îl consideri potrivit și dacă acesta este câștigător, miza o vei încasa imediat. Miza pariului clasic de 6 numere ține de norocul pe care îl ai. Cu cât pica mai repede cele 6 numere alese de tine, cu atât cota devine din ce în ce mai mare.

Dacă cele 6 numere alese de tine sunt și primele 6 numere extrase de urnă, poți câștiga 150.000 de lei cu doar 2 lei pariați. Miza numerelor scade pe măsură ce numerele tale se apropie de finalul extragerii. Ai la dispoziție 12 extrageri în fiecare oră, 12 șanse să încasezi câștigul meritat. Pune-ți norocul la încercare si joacă la Lucky Six! Vezi aici oferta Lucky Six Superbet!

Fii un maestru al loteriilor și arată-ne că pariul tău poate fi câștigător! Intră pe site sau în aplicația Superbet și alege-ți numerele care te pot conduce către marele câștig! Distrează-te mereu cu cele mai bune loterii și pariază responsabil!

#ÎmpreunăSuntemSuper