La proba sportivă, mai ceva ca în filmele pentru adulți! Oriana Marzoli le-a oferit tuturor o „priveliște” deocheată, în direct

Publicat: 25/06/2020 | 10:33

Divele tot dive rămân, chiar și atunci când vine vorba de sport! Vedeta Oriana Marzoli le-a oferit telespectatorilor un moment inedit, după ce a rămas aproape cu posteriorul gol, în direct. 

Emisiunea-competiție din Venezuela, „La Casa Fuerte”, a fost gazda unui moment cel puțin desprins din filmele pentru adulți. Vedeta Oriana Marzoli nu a fost prea inspirată în alegerea ținutei pentru proba de sport, așa că a lăsat totul la vedere.

NU RATA – ADELINA PESTRIȚU, CRITICATĂ DUPĂ CE POSTAT O FOTOGRAFIE ÎN CARE APARE ÎN LENJERIE INTIMĂ: “ȚI-AI LUNGIT ATÂT DE MULT PICIOARELE ÎN PHOTOSHOP”. REPLICA SAVUROASĂ A FOSTEI PREZENTATOARE DE LA KANAL D

Oriana Marzoli a ajuns vedetă pe prima pagină a tabloidelor din Venezuela, după ce le-a oferit telespectatorilor momente fierbinți, în cadrul probei sportive din emisiunea „La Casa Fuerte”. Mai exact, la proba de spart baloane, blondina nu și-a ales cea mai inspirată ținută, așa că posteriorul ei a stat mai tot timpul la vedere, spre bucuria bărbaților care nu și-au putut lua ochii de la formele ei apetisante.

Deși Oriana Marzoli a stat pe toată durata probei sportive cu lenjeria intimă la vedere, nicio persoană nu i-a atras atenția asupra celor întâmplate, așa că vedeta a continuat proba, în direct, pe jumătate goală.

CITEȘTE ȘI – LAURA COSOI, SUPER-SEXY ÎN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ! A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ, CU BURTICA LA VEDERE

Cine este Oriana Marzoli

Oriana Marzoli este un influencer de succes în mediul online, cu nu mai puțin de 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram. Blondina a fost, de-a lungul timpului, o prezență constantă în lumina reflectoarelor și a apărut în mai multe proiecte televizate, în Venezuela.

Printre producțiile la care a participat Oriana Marzoli se numără: Perdidos en Honduras, Mujeres y hombres y viceversa, Amor a Prueba, Volverías con tu Ex? și Doble Tentación. Aceasta și-a făcut debutul în televiziune în anul 2012 și a participat chiar și la Gran Hermano VIP, emisiune din care a ieșit după numai 3 zile.