La patru ani după divorț, Angelina Jolie a dezvăluit motivele care au dus la separarea de Brad Pitt! „M-am despărțit pentru…”

Publicat: 29/06/2020 | 14:05

În urmă cu patru ani Angelina Jolie și Bard Pitt și-au spus adio. A fost unul dintre cele mai puternicie divorțuri din showbiz, pe baza căruia s-a speculat multă vreme. În presa internațională au apărut tot felul de ipoteze legate de motivul despărțiri, însă niciuna nu a fost confirmată de cei doi.

Recent, Angelina a vorbit pentru prima dată despre motivul care a dus la sfârșitul mariajului. Vedeta a vrut să oprească toate speculațiile și să închidă acest subiect pentru totdeauna. Actrița a vorbit deschis în cadrul unui interviu acordat pentru Vogue India despre divorțul de Brad Pitt. (CITEȘTE ȘI: ASTA NU ȚI-AI FI IMAGINAT! CUM ARATĂ FEMEIA CU CARE BRAD PITT A ÎNLOCUIT-O PE ANGELINA JOLIE! FRUMUSEȚEA SE PARE CĂ NU MAI CONTEAZĂ PENTRU ACTOR)

Angelina Jolie a dezvăluit că separarea a fost pentru binele celor șase copii: „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă”, a declarat actrița. Ea a mai spun că în prezent are grijă ca aceștia să nu sufere și să nu le lipsească nimic.

„Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici”, a mai completat Agelina.

O relație de mai bine de 10 ani și o căsnicie de doi ani

Angelina și Brad Pitt au format unul dintre cele mai iconice cupluri și pentru mult timp au fost un exemplu pentru îndrăgostiții din toată lumea. Relația celor doi a început pe platourile de filmare și a durat mai bine de 10 ani. (VEZI ȘI: ANGELINA JOLIE A ACCEPTAT SĂ FACĂ UN PICTORIAL NUD LA 44 DE ANI! ÎN CE IPOSTAZE A POZAT CELEBRA ACTRIȚĂ)

În 2014, cei doi s-au căsătorit și la doar doi ani după au divorțat. Cea care a intentat divorțul a fost Angelina Jolie și chiar dacă și-a dorit acest lucru a suferit foarte mult după. Singura alinare au fost copiii, care au ajuta-o să depășească momentul.

„Copiii mei mă cunosc și m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez vindecarea. Au trecut prin multe. Am învățat din puterea lor. Ca părinți ne încurajăm copiii să îmbrățișeze ceea ce sunt și tot ceea ce simt în inimile lor că e bine să facă, apoi la rândul lor ne privesc și vor aceleași lucruri pentru noi”, a declarat Angelina în urmă cu câțiva ani.