La Ioana Ginghină a venit deja Moș Crăciun. “Îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”

Publicat: 23/12/2020 | 19:04

Deși multe vedete s-au plâns de neajunsuri anul acesta, mai ales din cauza pandemiei, se pare că Ioana Ginghină încheie 2020 pe plus! Celebra actriță se declară mulțumită de tot ce se întâmplă în viața ei și nu mai vrea să-și pună alte dorințe. Ioana Ginghină a povestit pentru CANCAN.RO care ar fi „bilanțul” ei.

Ioana Ginghină a vorbit despre dorințele pe care le are pentru noul an, dar și despre Sărbătorile de iarnă. Mai mult, celebra actriță a povestit că și-a făcut un super-cadou pentru finalul anului și că nu mai are alte lucruri pe care să i le ceară lui Moș Crăciun.

De asemenea, Ioana Ginghină a povestit și unde va face Sărbătorile, în acest an. 

(VEZI ȘI: IOANA GINGHINĂ, BÂNTUITĂ DE TRECUT? MESAJUL PUBLICAT A RIDICAT MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE)

„A fost anul schimbărilor”

„Ca în fiecare an, Sărbătorile le facem în familie. Pe 25 vom fi cu familia de aici, iar apoi plecăm la Sibiu, la ai mei, unde vom sta câteva zile. Îmi doresc de la Moș Crăciun sănătate și liniște sufletească. Anul acesta s-au liniștit tot și toate și chiar m-am bucurat de această perioadă a Sărbătorilor mai bine ca oricând. Asta și din cauza pandemiei, pentru că nu am mai avut evenimente de Crăciun, ca în alți ani.

De sfârșit așa de an mi-am achiziționat o mașină, așa că pot spune că am încheiat anul cu încă o achiziție. A fost anul schimbărilor pentru mine, așa că, dacă am început așa, am terminat în același stil.

Sincer, e primul an când vreau să mă surprindă Moș Crăciun” a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Anul acesta am primit atât de multe lucruri frumoase în viața mea, încât îmi este frică să-mi mai pun alte dorințe”, a mai completat actrița.

Ioana Ginghină, alături de fiica ei

Ioana Ginghină a înflorit după divorț

Ioana Ginghină a trecut peste despărțirea de Alexandru Papadopol și este tot mai fericită. Vedeta construiește o nouă relație alături de iubitul său, iar lucrurile par să meargă de minune între cei doi.

Ioana Ginghină și iubitul său sunt împreună de mai bine de un an. Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, actrița a surprins pe toată lumea spunând că a primit cadou un inel.
Se pare că inelul a fost un cadou primit de ziua ei de naștere și nu a venit la pachet și cu o cerere. Deși pentru moment nu este cazul, actrița a mărturisit că se gândește la o nouă căsătorie și nu ar ezita să îmbrace din nou rochia de mireasă.
 „Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu ofertă, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine, căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?”, a declarat Ioana Ginghină, la o emisiune TV.

„Avem noaptea nunții în fiecare noapte”

Actrița a mai spus că relația cu actualul iubit merge perfect și că este foarte posibil ca în viitor lucrurile să se îndrepte către o căsătorie. Însă vedeta nu se grăbește, iar până la acel moment mai sunt câțiva pași de făcut.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță”, a adăugat ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.