La ele sigur va ajunge Moș Crăciun! Topul celor mai… bune vedete din România în 2019

Publicat: 24/12/2019 | 21:22

Sfârșitul anului 2019 aduce un nou TOP incendiar, iar de data aceasta este vorba despre un clasament al celor mai ”bune” vedete din România. Lună după lună, fiecare dintre ele a dorit să demonstreze că face față tuturor provocărilor, atât la nivel profesional, cât și sentimental, iar aparițiile publice au însemnat, de fiecare dată, surprize vestimentare și… erotice, uneori, de proporții. Divele nu precupețesc niciun efort pentru ajunge la forme perfecte, iar fotografiile postate în mediul online sunt o mărturie evidentă în acest sens.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă, în exclusivitate, o nouă GALERIE FOTO care va face senzație, acest TOP al celor mai ”bune” vedete alăturându-se tuturor celorlalte, care au fost realizate de-a lungul anului și s-au bucurat de un succes uriaș. Suntem convinși că nici Moș Crăciun nu va rămâne indiferent în fața fotografiilor și va face tot posibilul să ajungă, cât mai repede, în casele luxoase ale divelor care își scot în evidență formele fără egal. (CITEȘTE ȘI: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

Topul de astăzi a însemnat, e drept, o mare provocare la nivelul imaginilor. Una este mai frumoasă decât cealaltă, indiferent dacă – în anumite situații, intens mediatizate – s-a apelat și la ”ajustări fizice” în cabinetele specializate. Admiratorii le vânează fotografiile postate pe paginile de socializare, acolo unde fiecare vedetă dorește să demonstreze, cu ”probe” sugestive, că are trup de zeiță. Iar imaginile în care divele apar ”dezbrăcate de inhibiții”, nu numai de haine, fac istorie.  (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Bianca Drăgușanu și Antonia s-au ”infiltrat”

Familistă convinsă, Antonia excelează atunci când apare în public. Frumusețe cu ”state vechi de serviciu” și cântăreață extrem de talentată, Antonia nu putea fi eliminată dintr-un astfel de TOP al celor mai ”bune” vedete din România, iar cei care o apreciază – din toate punctele de vedere – vor fi, cu siguranță, satisfăcuți. De partea cealaltă, telenovela ”Bianca Drăgușanu – soț” a ținut și ține capul de afiș, fiecare amănunt picant fiind apreciat la justa valoare. Bianca și Antonia, de altfel, nu ar putea lipsi din niciun clasament care se respectă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a adus împreună, spre încântarea tuturor celor care vor accesa GALERIA FOTO extraordinară.  (NU RATA: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Ana Baniciu, Ioana Filimon și Alina Eremia lansează provocări vizuale… extreme

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, sună o zicală atemporală. Iar divele, dacă nu ar fi adevărate bombe-sexy, nu s-ar mai simți în largul lor. Ana Baniciu este răpitoare, Ioana Filimon nu se lasă mai prejos, iar Alina Eremia le însoțește în acest periplu, așa că admiratorii lor sunt la distanță de un click de surprize răvășitoare. Dar Elena Gheorghe și Magda Pălimaru sunt și ele la înălțime, fiecare fotografie în care apar conținând ”remedii” care ajută la starea de bine a privitorilor.  (CITEȘTE ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

Le veți putea admira pe Geanina Ilieș și pe inconfundabila Andreea Bănică. Vă veți delecta cu imagini ”încinse” ale Flaviei Mihășan, iar Ruby și Lora se plasează pe poziții respectabile. Așa cum se întâmplă, veți observa, și în ceea ce o privește pe senzuala Gina Pistol. (VEZI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Excentrice și nonconformiste

Ajutate sau nu de medicii esteticieni, divele din lumea mondenă se țin bine. Sălile de fitness au un cuvânt greu de spus, iar atunci când frumusețile se răsfață sub razele unui soare torid, spre exemplu, aprecierile sunt ”fără număr”. Excentrice, nonconformiste, familiste declarate sau nu, puse pe șotii sau surprinse exact atunci când nu se așteptau, eroinele din TOPUL celor mai ”bune” vedete din 2019 ilustrează axioma că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Indiferent de poziția în care au fost surprinse și de scenariile în care apar în postura de personaje principale, fiecare dintre ele ține la capitolul ”imagine personală” și – dincolo de invidii sau comentarii acide – alcătuiesc o ”echipă” de primă mână.  (NU RATA: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Vă invităm, încă o dată, să vedeți un TOP de senzație. Această ”confruntare” cu senzualele vedete nu poate fi decât benefică ochiului, iar clasamentul întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este – vă asigurăm – absolut surprinzător. În consecință, accesați  GALERIA FOTO! (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)