La doar o lună de la re-lansare, Gândul.ro revine în topul site-urilor din România! 626,455 de UNICI pe 31 martie 2020

Publicat: 01/04/2020 | 12:47

Pe 10 februarie 2020, site-ul GÂNDUL lansa emisiunea GÂNDUL LIVE cu Emma Zeicescu care devenea în scurt timp lider de audiență în online-ul românesc, iar la 1 martie 2020 GÂNDUL.INFO devenea GÂNDUL.RO!

Odată cu această schimbare, echipa redacțională condusă de directorul editorial Adrian Artene urma să facă o promisiune către cititori și către români.

”Într-o societate interconectată, focusul nostru central va fi utilizatorul român și interesele lui! Atunci când acesta va accesa site-ul GÂNDUL.RO, promisiunea noastră este să îi oferim știri în premieră, imparțiale, fără filtru pentru a-i construi înțelegerea despre toate problemele cu care se confruntă România. Promitem, totodată, să fim prezenți la toate evenimentele majore, sociale, culturale sau sportive care îi influențează viața. Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză, devenind astfel un conținut care nu este disponibil și la alți furnizori de știri din România! Lucrând în echipă cu prezentatori și jurnaliști de cel mai înalt calibru și promovând libertatea de exprimare, toate categoriile de public vor fi informate pe deplin despre deciziile principalilor factori locali, regionali, naționali, cât și despre problemele globale. GÂNDUL dorește, așadar, ca românii să râmână activi și informați”.

Un set de valori bine definit

”Printr-un set de valori bine definit ne dorim să menținem calitatea informațiilor noastre și să ajungem în scurt timp lideri de audiență în online-ul din România.

Echipa redacțională mulțumește tuturor cititorilor pentru încrederea acordată și îi așteaptă în fiecare zi pe GÂNDUL.RO pentru a citi știrile fără filtru”, a mai spus directorul editorial Adrian Artene.

Site-ul GÂNDUL.RO face parte din trustul de presă condus de Radu Budeanu, o companie construită în jurul conţinutului, care reuneşte mai multe branduri din presa românească precum: emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.