La ce vârstă și-a pierdut Jador virginitatea. Artistul a făcut dezvăluirea

Publicat: 14/12/2020 | 11:37

La ce vârstă și-a pierdut Jador virginitatea? A fost una dintre curiozitățile fanilor săi, iar artistul a dezvăluit tot despre prima lui noapte de amor.

Jador se bucură de celebritate, iar artistul își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a făcut o sesiune de întrebări, pe Instagram, pentru a răspunde curiozităților celor care îl apreciază.

Iar una dintre curitozități a fost vârsta la care și-a pierdut virginitatea. Răspunsul artistului n-a întârziat să apară și le-a mărturisit fanilor săi că prima noapte de amor a fost pe vremea în care era elev în clasa a 9-a. Deci… Jador avea 15 ani când a simțit pentru prima oară fiorii dragostei.

Jador nu și-a uitat prima iubire

Prima iubire nu se uită niciodată! Iar Jador știe acest lucru. În ciuda faptului că a încercat să își găsească sufletul-pereche, artistul nu poate să o uite pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. (CITEȘTE ȘI: JADOR, ADEVĂRUL DESPRE LEGĂTURA CU ARTISTA CARMEN DE LA SĂLCIUA)

Georgiana i-a fost alături la bine și la greu, iar Jador nu a reușit să treacă peste relația cu ea. Artistul a recunoscut că i-a greșit tinerei, în nenumărate rânduri, și ar da orice să îndrepte lucrurile.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.