La ce vârstă s-a căsătorit, de fapt, Vulpița de la Acces Direct cu Viorel. Era minoră și…

Publicat: 07/06/2020 | 20:40

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct a fost presărată cu tot felul de evenimente. Cei doi soți din Blăgești s-au cuplat atunci când Veronica Stegaru avea o vârstă destul de fragedă și se pare că nu iubirea a fost cea care a apropiat-o de Viorel, ci condiția socială precară pe care o avea aceasta, în casa părintească. 

Vulpița și Viorel s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, iar dacă stăm să facem un calcul simplu, ținând cont de faptul că Vulpița are acum 22 de ani, am ajunge la concluzia că aceasta avea numai 17 ani atunci când a decis să fie doamna Stegaru. Deci…era minoră.

NU RATA – ABI TALENT DĂ DE PĂMÂNT CU VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT! TÂNĂRUL TRAPPER, MESAJ TRANȘANT: „NIȘTE INCULȚI”

Nu dragostea a fost cea care a determinat-o pe Vulpiță să se căsătorească la o vârstă atât de fragedă, și mai ales cu Viorel. În emisiunea Acces Direct, Veronica Stegaru a povestit, cu ochii în lacrimi, că a acceptat să plece din casa părintească și să se mute la Viorel, din cauza sărăciei.

Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales” a spus Vulpița, la Acces Direct.

Vulpița de la Acces Direct, bătută cu pietre de socrul său

Audiențele au fost din nou la cote maxime la Acces Direct! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unui scandal-monstru ce a avut loc fix în fața casei lor din Blăgești. Cei doi au venit alături de o echipă de la Acces Direct pentru a-i face fiicei lor o surpriză de 1 iunie și câteva cadouri, însă acest lucru nu prea i-a picat bine bunicului Dumitru, care a pornit o adevărată răfuială cu pietre și înjurături numai una și una.

CITEȘTE ȘI – LOVITURĂ DURĂ PENTRU ACCES DIRECT! VULPIȚA A ANUNȚAT CĂ ÎȘI DOREȘTE SĂ PARTICIPE LA O ALTĂ EMISIUNE. CE PLANURI ARE SOȚIA LUI VIOREL

“Dacă o prind de data asta, chiar că o tund”, a strigat Dumitru Stegaru, socrul Vulpiței, în timp ce arunca spre ea și spre Viorel cu pietre, pe ulițele din Blăgești.