La ce spera Gorge Burcea acum cinci ani? Nu toate visurile devin realitate! „Visez la o căsnicie cu multă liniște, dragoste, înțelegere și câțiva copii… Nu aș dori să simt marginea căsniciei”

Publicat: 08/03/2020 | 17:44

George Burcea și Andreea Bălan par că se află la finalul unei povești de dragoste ce s-a vrut perfectă. Însă, se pare că visul frumos s-a terminat. Relația celor doi s-a răcit, iar în acest punct sfârșitul pare inevitabil.

Ei au fost împreună aproape cinci ani, au două fetițe și totul părea să meargă bine, însă ceva s-a întâmplat, iar acum au ales să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă relația lui a ajuns la final, George Burcea nu se gândea niciodată la divorț. Acesta sper că va întâlni o femeie alături de care să rămână toată viața și să întemeieze o familie frumoasă și puternică. (CITEȘTE ȘI: SCANDALOS! GEORGE BURCEA O FACE PRAF PE ANDREEA BĂLAN: „EU AM DECIS SĂ PUN CAPĂT RELAȚIEI”)

În anul 2015, înainte de a o cunoaşte pe Andreea, actorul a acordat un interviu în care a descris femeia ideală. „Visez la femeia pe care să o iubesc și care să mă iubească, să o respect și să mă respecte, să îi aduc și să îmi aducă bucurie. Orice femeie este specială indiferent de fizic sau de gradul de intelectualitate. Femeia este cea mai frumoasă lucrare a lui Dumnezeu.”, a declarat Burcea pentru blogul lamargineacasniciei.wordpress.com

„Nu aș dori să simt marginea căsniciei” 

La acea vreme George Burcea spera că viața o să îl conducă pe un drum lin, pe care va întâlni femeia perfectă și pe care o va ține lângă el toată viața. „Visez la o căsnicie cu multă liniște, dragoste, înțelegere, respect, devotament, muncă și, bineînțeles, câțiva copii. Nu aș dori să simt marginea căsniciei și nu aș dori ca toți factorii externi să ne strice sau să ne tulbure ceea ce noi, oamenii, visăm de mici: familia.

Cred în lucruri perfecte. De ce nu ar fi așa și o căsătorie? Cred că trebuie doar să ai încredere și să îți dorești cu adevărat. Nu regret nimic din tot ce am facut și am trăit până acum. Consider că toate lucrurile pe care le-am trăit au fost benefice pentru a ajunge în punctul în care sunt astăzi, iar astăzi sunt un om fericit. Faptul că nu m-am pierdut este cea mai bună alegere. Este foarte ușor să te pierzi și foarte greu să lupți (dacă nu ești puternic)”, a mai declarat George Burcea.