La ce să te aștepți de la un bărbat cu bani. Pe ce își cheltuie, de fapt, veniturile

Publicat: 28/03/2020 | 21:03

La ce să te aștepți de la un bărbat cu bani. Iată pe ce anume își cheltuie, de fapt, veniturile. Cu siguranță nu te așteptai la asta!

Orice femeie visează, încă de când era o copilă, la prințul pe cal alb. Bărbatul care să o iubească necondiționat, să o sprijine, să îi facă toate poftele și să fie tatăl copiilor ei. Și dacă are și o situație financiară satisfăcătoare, atunci e bărbatul ideal.

Totuși, bărbații cu venituri peste medie… au și câteva ”vicii” sau pofte pe care își cheltuie banii. Iată pe ce cheltuiesc majoritatea bărbaţilor banii pe care ar trebui să-i economisească.

1. Băutură şi ţigări

După o zi obositoare la muncă, majoritatea bărbaților preferă să se destindă puțin. Și nu de puține ori preferă să o facă în oraș cu prietenii. Vor să stea la un ”pahar de vorbă” cu băieții, să dea pe gât câteva shot-uri sau niște beri. Iar pe lângă aceste mici plăceri nevinovate pe care și le satisfac, mai sunt câțiva dintre ei care scot bani din buzunar și pentru niște pachete de țigări.

2. Gadget-urile şi hobby-urile

Bărbaţii trebuie să se joace şi să fie în pas cu tehnologia… la orice vârstă. Aşa că probabil îşi vor cumpăra  jocuri pe calculator, consolă Wii, consolă XBox, I-Phone, I-Pad şi tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. De asemenea, bărbaţii sunt și colecţionari de obecte vechi… pentru care, scot din buzunare alte sume importante de bani.

3. Femeile

Femeile sunt punctul slab al bărbaților. Și ce nu fac ei pentru a le satisface iubitelor, logodnicelor sau soțiilor cele mai mare dorințe? Surprize peste surprize şi cadouri de Crăciun, Sf. Valentin, de ziua ei de naștere, de 1 Martie, 8 Martie şi lista poate continua. Bărbații responsabili și cu o situație financiară bună știu să întrețină flacăra pasiunii vie într-o relație, chiar dacă acest lucru înseamnă o vacanță în Maldive.

4. Jocuri de noroc

Majoritatea bărbaţilor adoră sportul, în special fotbalul. Pentru adevăraţii împătimiţi pariurile sportive sunt la ordinea zilei. Ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă în fotbal în întreaga lume şi pariază pe echipele cu cele mai mari şanse de fiecare dată când au bani în buzunar. De asemenea, ei pariază şi pe curse de cai, meciuri de baschet, hochei sau tenis şi multe altele. Bărbaţii preferă de altfel şi poker-ul şi aparatele de spin. Atâta timp cât râmâne la stadiul de hobby, acest lucru nu poate dăuna relației.

5. Articole sportive

Şi bărbaţilor le place să facă shopping. Cel mai mult, însă, le place să-şi cumpere articole sportive: adidaşi, şosete, bocanci, şepci, fulare şi tricouri cu echipele de fotbal preferate şi alte lucruri din aceeaşi categorie. Unde mai pui că în momentul în care intri în pană de idei și nu știi ce cadou să îi faci de ziua lui, poți oricând să-i cumperi un articol sportiv.