La ce proiect de televiziune a renunțat Emily Burghelea pentru a fi asistentă la Acces Direct. Tânăra a fost la un pas de a pleca din țară

Publicat: 28/06/2020 | 12:06

În ultima perioadă Emily Burghelea a trecut prin momente destul de dificile. Fosta asistentă de la Acces Direct și-a dat demisia în direct, iar plecarea sa a stârnit un adevărat scandal. Însă, puține lume știe că înainte de a accepta oferta de la Antena 1, Emily era pe punctul de a participa la un alt proiect de televiziune, la care a renunțat pentru Acces Direct.

Acum aproximativ două săptămâni a izbucnit unul dintre cele mai recente scandaluri din showbiz-ul românesc. Războiul a fost purtat de către Emily Burghelea împotriva emisiunii Acces Direct. Totul a început în momentul în care tânăra a anunțat că demisionează, în direct. (CITEȘTE ȘI: CUM AU PRINS-O PE VULPIȚA CĂ MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE! FANII LUI EMILY BURGHELEA: ”ȘI-A BĂTUT JOC DE TINE!”)

Motivele care au stat la baza deciziei ei au avut legătură cu „veteranii” emisiunii, Vulpița și Viorel. Emily Burghelea a spus că Veronica este agresată de Viorel și că reprezentanții Acces Direct știu acet lucru, însă îl ignoră. Ea nu a mai suportat să fie părtașe la așa ceva și să mușamalizeze violențele, de aceea a hotărât să facă totul public.

Emily Burghelea, la un pas de a pleca în Republica Dominicană

Puține lume știe faptul că Emily a refuzat mai multe oferte pentru a ocupa postul de asistentă la Acces Direct. Se pare că, finalista de la „Bravo, ai stil” înainte de a fi contactată de Antena 1 acceptase să fac parte din formatul emisiunii Exatlon. (VEZI ȘI: CONTINUĂ SCANDALUL! EMILY BURGHELEA O FACE PRAF PE MIRELA VAIDA: „ADEVĂRUL…”)

Surse apropiate ale lui Emily Burghelea au dezvăluit faptul că tânăra a renunțat la Exatlon, în favoarea emisiunii Acces Direct, potrivit WoWbiz. Însă, la momentul respectiv oportunitatea de a fi asistentă tv i s-a părut mai interesant, chiar dacă se afla pe punctul de a plecat în Republica Dominicană.

Mai mult, se pare că la acea vreme Emily, înainte de a se ivi postul de asistentă la Acces Direct, era chiar foarte determinată să facă performanțe la Exatlon. Acesta s-a pregătit aproape o lună pentru a face față pe traseele din cadrul concursului.