La asta nu te așteptai! Ce reacție a avut soacra Addei, după ce artista i-a jignit fără încetare fiul în competiția Asia Express

Publicat: 17/04/2020 | 18:28

Adda și Cătălin au încins spiritele în competiția Asia Express, din cauza certurilor din cuplu. În fiecare episod, cântăreața a urlat în gura mare la soțul ei, fără să-i pese că milioane de oameni o să-i audă înjurăturile și jignirile la televizor. După asemenea imagini, fanii artistei au fost curioși ce părere are mama lui Cătălin de comportamentul ei.

Adda Balada a demonstrat în show-ul de televiziune de la Antena 1 că are un caracter puternic, exploziv și impulsiv. De-a lungul edițiilor, cântăreața nu s-a sfiit să fie sinceră, directă și fără perdea în fața camerelor de luat vederi.

CITEȘTE ȘI: Cristiano Ronaldo, relaxare în pijamale de peste 2.000 de euro! Fotbalistul este izolat cu familia sa în Portugalia

Acest lucru o face extrem de asumată, dar îi aduce și multe divergențe în mediul online cu fanii. Aceasta a încercat să le explice oamenilor de nenumărate ori că nu toată lumea trebuie să fie la fel, după ce a fost ”certată” fără încetare de aceștia.

CITEȘTE ȘI: Ștefania de la Asia Express, apariție fierbinte pe internet. A ieșit din baie și s-a fotografiat fără haine

De asemenea, atista i-a lămurit și cu privire la reacția soacrei sale.

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.