La asta nu s-ar fi așteptat nimeni! Cum au sărbătorit Bontea și Fodor după ce au câștigat Asia Express

Publicat: 24/04/2020 | 20:30

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Expres după aproape 12 ore de alergare continuă în îndeplinirea tuturor misiunilor din așteptata finală. Competiția a fost extrem de strânsă între cele două echipe finaliste, formate din cei doi bărbați și cuplul Speak-Ștefania. Gina și echipa de producție i-au așteptat pe marii câștigătorii pe o scenă special amenajată din mijlocului capitalei Taipei, acolo unde toți cei peste 200 de oameni aveau să sărbătorească sfârșitul celui de-al treilea sezon.

Sărbătoarea pentru cei doi câștigători a luat o turnură diferită, însă. Astfel că, cele aproape două luni dificile de alergare și adrenalină continuă și-au spus cuvântul în cazul ”reactorelor trei și patru”. Deși și-ar fi dorit nespus să petreacă până la ziuă spre bucuria victoriei lor, Bontea și Fodor au căzut lați la pat. Chef Sorin nu a mai avut răbdare nici să ajungă în camera de hotel, vedeta a adormit pe fotoliul de la recepție.

”Dacă vă întrebați ce am făcut după finala @asiaexpressromania …am adormit în holul hotelului. M-a surprins baiatu’ meu.”, a scris Chef Sorin Bontea pe contul de socializare.

CITEȘTE ȘI: Cu ce își ocupă timpul Iulia Vântur în reședința de lux a lui Salman Khan din mijlocul junglei

Răzvan Fodor a explicat exact ce s-a întâmplat.

”La două ore după finală ne-am oprit în holul hotelului și m-am dus să fac rost de două beri. Sorin a zis că mă așteaptă în recepție. Când m-am întors, l-am găsit așa. ”, a scris Fodor pe contul de socializare.