La 18 ani, Vasile s-a sinucis, deoarece a fost nevoit să părăsească sistemul de asistență socială și nu avea unde să se ducă

Publicat: 16/12/2019 | 12:21

La 18 ani, abandonat din copilărie de familie, dar și de sistemul de asistență socială, unde a fost dat în grijă, Vasile a decis să își încheie socotelile cu viața, dooarece nu a avut puterea să înfrunte greutățile și lipsurile pe care viața i le-a oferit.

Pe 20 noiembrie, Vasile a dispărut fără urmă. Nimeni nu l-a dat dispărut. Duminică, trupul său a fost găsit în lacul din Parcul Marghiloman din Buzău, scrie Antena3.ro.

Pe pagina sa de socializare, tânărul scria mesaje de încurajare, dar și care ascundeau o tristețe profundă în spatele zâmbetului afișat.  „Am fost ce nu voi mai fi niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!/ All our dreams can come true if we have the courage to pursue them/ Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul sa fiu extraordinar/ Atunci când construiești în liniște, ei nu știu ce să atace!”, sunt doar câteva din mesajele postate de tânăr.