La 18 ani, cel mai popular puști din România și-a angajat ”bodyguard” cu multiple task-uri! Filmări fabuloase cu bosulică Selly

Publicat: 26/01/2020 | 23:39

Mintea i-a ”strălucit” încă din 2012! Atunci, Selly s-a apucat să se filmeze pe internet, discutând diferite teme de viață ale tinerilor. Cu timpul, a ajuns celebru. Și bogat. Se zice că a agonisit aproximativ un milion de euro, în principal din reclame. Selly, cel mai cunoscut vlogger din țară, este un puști plin de energie care privește – și are motive – cu mult optimism viitorul. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit într-un mall din Capitală, și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase.

Andrei Șelaru, pe numele de scenă Selly, a ales ziua de duminică pentru o ieșire într-un cunoscut centru comercial din Capitală. Nu cu o țintă precisă, ci doar pentru… un studiu al pieței. Ca atunci când te duci cu mâinile în buzunare și speri că așa vei ieși, dar prea multe-ți fac cu ochiul și… Cam asta s-a întâmplat cu deja celebrul tânăr. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG. AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE EXPLOIT)

Bosulică Selly, concentrat pe telefon

A bătut mall-ul pas cu pas, curiozitatea l-a împins, iar pe parcurs nu a rezistat tentației, astfel că a fost nevoit să apropie cardul pentru a plăti ”consumația”. Cu o pungă mărișoară s-a ales Selly după cursa plină de obstacole financiare a mall-ului, dar pe care nu el a ”condus-o” către mașină! Cel mai popular puști din România și-a urmat itinerariul alături de un prieten cu ”multiple sarcini”: bodyguard, șofer… Dar și săritor la nevoie, acesta ajutându-l cu sacoșa pe Selly, care, încă înainte de a părăsi centrul comercial, a fost sunat de cineva, iubită, admirator, amic… Nu știm, nu contează, cert e că vloggerul și-a luat ”avânt”, lăsându-și ”garda de corp” în urmă.

Selly a ieșit din mall, cu „bodyguardul” după el

La un moment dat, Selly s-a întors, căutându-și prietenul din priviri. L-a zărit, s-a liniștit, apoi a continuat energica discuție pe mobil. Până la mașină, unde același „bodyguard” a răsucit cheia în contact. Și pe-aici ți-e drumul, Selly! (VEZI AICI: EA ESTE ”PRINȚESA” LUI SELLY! ARE SUTE DE MII DE URMĂRITORI PE INSTAGRAM)

Cum a făcut Selly o căruță de bani

Peste două milioane de abonați pe YouTube are Selly, iar de aici i-ar veni, lunar, circa 10.000 de dolari. Nu e totul! În emisiunea ”Răi da` Buni”, moderată de Mihai Morar, a făcut dezvăluirile. „În principiu, sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly. (NU RATA: ȘTEFAN MANDACHI INTERVINE ÎNTRE CONFLICTUL DINTRE SELLY ȘI CRISTIAN TUDOR POPESCU: “E GENIAL LA VÂRSTA LUI!”)

El a precizat că trebuie să se adapteze mereu, pentru că mai puține vizualizări însemnă mai puțini bani. „Am mai adoptat diverse tipuri de content. Acum doi ani, aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit Selly. Printre temele abordate de Selly figurează evident, școala, internetul, muzica. Se regăsesc printre videoclipurile realizate de el „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)