Exemplu de voință și modestie. La 10 ani, Ștefania din Prahova vinde brățări și mărțișoare făcute de ea ca să poată merge într-o excursie cu colegii – VIDEO

Publicat: 18/02/2020 | 14:59

O cheamă Ștefania, are 10 ani, învață la o școală din Prahova și ne dă tuturor un exemplu de voință și modestie. Micuța elevă a impresionat profesorii după ce aceștia au aflat că, pentru a-și permite să meargă într-o excursie alături de colegi, fata confecționează și vinde brățări și mărțișoare.

Ștefi este un copil modest și nu a vrut să-și împovăreze părinții – care mai au șase copii – așa că s-a gândit să strângă singură bani pentru excursia din programul Școala Altfel. Profesorii au postat un filmuleț cu fetița pe pagina de socializare a instituției. (VEZI ȘI: VACANȚE ȘCOLARE 2019 – 2020)

„Ea e Ştefania, un model pentru noi toţi: adulţi sau copii, tineri sau vârstnici. Când ai un vis, munceşte şi ţi se va îndeplini! Bravo, Ştefania! Elevi ca tine ne dorim”, au scris profesorii.

„Mergem la o mănăstire, la un schit și în alte locuri interesante”

Copila vinde brățările colegilor și chiar profesorilor care o susțin în demersul ei emoționant. (CITEȘTE AICI: EA ESTE ELEVA-MINUNE DIN IALOMIȚA! PÂNĂ LA 18 ANI, A SCRIS 24 DE CĂRȚI ȘI A ÎNVĂȚAT ȘASE LIMBI STRĂINE)

„Strâng bani pentru excursie. Mergem la o mănăstire, la un schit și în alte locuri interesante”, povestește Ștefania. În filmuleț, fetița arată tuturor cum confecționează brățările: „Să știți că sunt de mare calitate, uitați, încerc să o rup, dar nu reușesc”.