L-ați văzut? Un adolescent de 16 ani a dispărut fără urmă, luni, în Motru

Publicat: 17/06/2020 | 11:41

Este alertă în Motru, după ce un adolescent de 16 ani a dispărut fără urmă, luni. Se pare că nu este prima data când băiatul pleacă și nu mai revine.

Tânărul dat dispărut este dintr-un Centru al Protecției Copilului din Motru. Luni a a plecat de acolo un un bilet de voie și nu a mai revenit.

CITEȘTE ȘI: Când se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională. Edu.ro a făcut anunţul aşteptat de elevi şi părinţi. Schimbare importantă, în 2020

Minorul Boldizsar Florin, de 16 ani, a plecat cu bilet de voie din apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copilului, din municipiul Motru şi nu a mai revenit.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat într-un tricou culoare neagră, asimetric, mai lung pe partea stângă, pantaloni tip blug culoare albastru închis cu tăieturi, adidas tip gheată de culoare albă.

CITEȘTE ȘI: Dovada că fițele îi definesc! Lino Golden, la adresa lui Emanul de la Survivor: „Pe tine te iau să dansezi pe 300 de lei la mine în clip sau pe aceiași bani să îmi speli mașina”. Răspunsul umitor al concurentului la replica acidă

Semnalmente: înălţime 1,61metri, constituţie atletică, greutate cca. 55 kg, ten măsliniu, ochii negrii, păr negru scurt, faţă ovală.

Minorul este cunoscut cu plecări repetate din centrul unde este instituţionalizat.

CITEȘTE ȘI: Un nou început! Andreea Bălan nu-și pierde speranța în a-și găsi liniștea și fericirea în brațele altui bărbat: ”Sunt convinsă”

Persoanele care pot oferi informații pentru identificarea acestuia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.