L-am filmat pe Miron Cozma la “aprovizionarea de coronavirus”

Publicat: 14/03/2020 | 23:56

L-am filmat pe Miron Cozma la “aprovizionarea de coronavirus”. Cu tricolorul în piept, “Luceafărul Huilei” a pornit la asaltul supermarketului, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Frica de coronavirus a pus stăpânire pe locuitori de pe plaiurile mioritice şi nu numai. În ultimele zile, toţi mai mulţi concetăţeni au luat cu asalt magazinele şi supermarketurile din toată ţara, iar rafturile lor au fost, pur şi simplu, golite! (VEZI AICI: ”CREIERUL” MINERIADELOR DIN ROMÂNIA S-A ÎNDRĂGOSTIT LA 64 DE ANI! PRIMELE IMAGINI CU MIRON COZMA & NOUA IUBITĂ)

A cumpărat pâine şi cartofi

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe cel supranumit „Luceafărul Huilei” într-o zonă selectă din Capitală. A intrat rapid într-un supermarket, de unde şi-a cumpărat pâine şi cartofi.

Pe durata şedinţei de “aprovizionare de coronavirus”, Miron Cozma a discutat, la telefon, şi cu un amic. Îmbrăcat elegant, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a impresionat, mai ales că a dat dovadă că este un mare patriot, din moment ce la cumpărături s-a prezentat cu tricolorul la piept.

Miron Cozma, la „aprovizionarea de coronavirus”

(VEZI AICI: MIRON COZMA ȘI-A ANUNȚAT PLANUL SECRET LA UN ȘPRIȚ)

Într-un final, vizita la supermarket s-a încheiat, iar Miron Cozma s-a retras spre casă cu tot ce a cumpărat, mulţumit probabil că, măcar pentru o perioadă, are provizii şi că pandemia de coronavirus nu-l va împiedica să mânânce ce-şi doreşte.

Cine este Miron Cozma

Miron Cozma s-a născut pe 25 aprilie 1954 în comuna Derna, județul Bihor. A fost un lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier. În 1999 a fost condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru infracțiunile comise în mineriada care a avut loc cu opt ani mai devreme. În Penitenciarul Rahova s-a împrietenit cu Ion Titișor, cunoscut drept Fane Spoitoru, căruia i-a devenit și naș.

(CITEȘTE ȘI: MIRON COZMA ŞOCHEAZĂ. LA CE TORTURI VA FI SUPUS POLIŢISTUL PEDOFIL ÎN PENITENCIAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)