L-am filmat pe Dan Negru în timp ce…

Publicat: 12/02/2020 | 23:21

Dan Negru a fost, este și va rămâne mereu unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz-ul românesc. Oamenii au vorbit adesea că celebrul Revelion pe care îl prezintă de 20 de ani la Antena 1 îi aduce în conturi sume colosale. Chiar și așa… Dan Negru este cunoscut ca o persoană extrem de modestă, care nu aruncă banii pe prostii. Cu atât mai mult cu cât el însuși s-a declarat… zgârcit.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vă demonstrează că oamenii de televiziune, cei pe care îi vedem mereu la patru ace, pot fi, în viața de zi cu zi, absolut normali și extrem de relaxați cu lucrurile pe care le au de făcut, fie ele complexe sau simple. Personajul care uimește astăzi este nimeni altul decât Dan Negru! Fotoreporterii CANCAN.RO au surprins imagini inedite cu celebrul moderator de la Antena 1. Niciodată nu a mai fost văzut Dan Negru într-o asemenea ipostază! Deși învârte banii cu lopata și are o viață foarte bună, la care alți oameni doar visează, modestia este cuvântul care îl caracterizează! (NU RATA: PRO TV I-A „FURAT” EMISIUNEA LUI DAN NEGRU)

Dan Negru își spală singur mașina

Celebrul realizator de televiziune nu se dă în lături de la „munca de jos”

Așa se face că, îmbrăcat lejer, într-o ținută sport, cu o șapcă pe cap și o geacă suficient de groasă încât să țină piept vremii urâte, relaxat și detașat de toate problemele de zi cu zi, Dan Negru a fost surprins într-o ipostază în care rar îți este dat să vezi o vedetă: la o spălătorie auto, în timp ce își curăță singur autoturismul de zeci de mii de euro, un Range Rover de toată frumusețea.

Fără vreo urmă de fiță și extrem de detașat, Dan Negru nu s-a ferit deloc de ochii lumii și nici nu i-a fost rușine să insiste cu jetul de apă sub presiune pe porțiunile mai greu accesibile. Scenele au fost surprinse de fotoreporterii CANCAN.RO în zona Trafic Greu din Capitală.

Cum a reușit Dan Negru să fie mereu în top cu Revelionul de la Antena 1

De 20 de ani, Dan Negru bucură generații întregi cu Revelionul pe care îl prezintă pe Antena 1. Celebrul moderator a reușit tot timpul să se claseze în topul preferințelor românilor și la fel s-a întâmplat și la trecerea din 2019 în 2020. Dan Negru a prezentat al 20-lea Revelion și a făcut, ca de fiecare dată, show. Prezentatorul Antenei a declarat că se simte mândru de proiectul său, dar, în aceeași notă de modestie care îl caracterizează pe deplin, a declarat că pentru el nu este „mare brânză”. (CITEȘTE ȘI: CE NOTE A LUAT DAN NEGRU LA BACALAUREAT).

Chiar înainte de Revelion, Dan Negru mărturisea în spațiul public că dacă petrecerea dintre ani nu-i iese bine, este posibil să „zboare”. Cu toate acestea, lucrurile au decurs la fel ca în fiecare an, iar audiența a fost, din nou, la mare înălțime.

„Dacă nu ies pe primul loc în acest an mă zboară. Asta e piața media de la noi, ai făcut 20 de bune și ai ratat unul? Du-te acasă. Sunt 20 de ani de Revelioane, adică 20 de ediții. Nu e mare brânză, dar am o mare bucurie și e o onoare.

Nu cred că varianta de a amesteca online-ul și televiziunea e funcțională. Dacă ar fi fost funcțională o foloseau de mult timp trusturile mari din lume. Nu așteptau să venim noi de la București, colț cu Sofia, lângă Chișinău să-i învățăm cum se face televiziune. Internetul și televiziunea sunt baschet și fotbal, ambele se joacă cu mingea și au plasă, dar e total altceva. 

Dan Negru, campionul absolut al revelioanelor de la televizor

Consumul de televiziune a scăzut pentru că, față de acum 20 de ani, au apărut și alte oferte sociale. Oferta de timp liber a omorât televiziunea. Acum 20 de ani era greu să pleci într-o vacanță, aveai nevoie de viză și de bani. Nu erau restaurante. Pe toate schimbările acestea din viețile noastre au venit online-ul și platformele de streaming”, a declarat Dan Negru, într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro. 

Cum a început „legenda zgârceniei”

Dan Negru a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, că zgârcenia l-a adus în media. „După Revoluție aveam multe discuri acasă. Se deschisese Radio Timișoara și mă rugau colegii să le aduc. Eu, ca să nu mi le zgârie, le aduceam cu mine, le puneam în emisie. Și m-au pus să și vorbesc despre ele la microfon”, și-a amintit, pentru paginademedia.ro, Dan Negru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)