L-am filmat pe celebrul milionar când o săruta “cu repetiție” la restaurant pe prezentatoarea TV hiper-cunoscută

Publicat: 16/06/2020 | 23:29

Super-poveste romantică în lumea bună! Un reputat afacerist, căsătorit, din România, a fost surprins în tandrețuri cu o hiper-cunoscută prezentatoare TV, cuplată la rândul ei. Au luat prânzul împreună și s-au sărutat pătimaș în public. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii unice.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incendiare legate de noua „telenovelă”. Protagoniștii sunt un reputat afacerist căsătorit și o hiper-cunoscută prezentatoare TV, cuplată la rândul ei.

În urmă cu câteva zile, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe terasa unui renumit local din zona de nord a Capitalei. Cu toate că este căsătorit, cunoscutul businessman nu a ezitat să o invite la un prânz romantic pe celebra prezentatoare TV. (CITEȘTE ȘI: TOŢI OCHII SUNT AŢINTIŢI PE EX-SOŢIA ”TROFEU” A PRIMARULUI-MILIONAR)

Săruturi „cu repetiție”

Timp de aproximativ două ore, afaceristul căsătorit și vedeta TV, implicată la rândul ei într-o relație, au petrecut într-o atmosferă romantică, la o masă ceva mai retrasă de pe terasa renumitului local. Cei doi s-au delectat cu rafinate preparate culinare și au stat ”la palavre”, asemenea unor adolescenți. De vreo trei ori, renumitul businessman nu a rezistat tentației și a sărutat-o cu foc pe hiper-cunoscuta prezentatoare TV. Momentele tandre dintre cei doi au condimentat, de altfel, tot prânzul romantic.

Afaceristul căsătorit și prezentatoarea TV, sărutări pătimașe

Nu este cert dacă relația dintre cei doi se derulează de ceva timp sau prânzul a fost doar „first date”. După atitudinea pe care au afișat-o la terasă, unde s-au comportat ca doi adolescenți îndrăgostiți nebunește, relația pare să fie una spumoasă și extrem de pasională. Reputatul afacerist pare să fie topit după vedeta TV, iar ea se arată „fermecată” de șarmul businessmanului. (NU RATA: BOSS-UL UNEI REȚELE PRIVATE DE SĂNĂTATE, DISCUȚIE INTIMĂ, ÎN PARC, CU “ȘEFA BANILOR”. AU STAT PE ACEEAȘI BANCĂ, PICIOR PESTE PICIOR ȘI…)

Discreție maximă!

La finalul prânzului romantic, cei doi au ezitat să părăsească locația împreună. Afaceristul a fost cel care a plecat primul, dar nu înainte de a achita nota de plată, așa cum se comportă un veritabil gentleman. La doar 10 minute după plecarea companionului ei, prezentatoarea TV s-a ridicat de la masă și s-a îndreptat către autoturismul care o aștepta în parcare. După ce s-a urcat la volan, vedeta și-a pierdut urma în traficul aglomerat din București.

Un celebru om de afaceri, căsătorit, prânz romantic cu o hiper-cunoscută prezentatoare TV, cuplată la rândul ei

Cu siguranță, povestea celor doi, care este puțin mai delicată, din cauza mariajului în care este implicat afaceristul, are toate datele pentru a se derula în mai multe episoade. CANCAN.RO promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în palpitanta telenovelă din lumea bună. (VEZI AICI: IRINEL COLUMBEANU A TRECUT DE LA UN VIOI OPEL SECOND-HAND LA UN MERCEDES VECHI DE 20 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)