L-a lăsat în drum Lamborghini-ul de 150.000 de euro. Imagini rare cu bolidul care s-a “stricat” din senin

Publicat: 29/06/2020 | 00:00

Rar îți este dat să vezi așa ceva! Un Lamborghini ultimul răcnet, de 150.000 de euro, în mijlocul străzii și cu șoferul, cu picioarele ieșite din mașină, butonând telefonul! S-a întâmplat în zona Pipera zilele trecute, iar trecătorii și restul șoferilor din trafic s-au uitat ca la urs la bolidul roșu blocat printre ei. CANCAN.RO nu a ratat ineditul moment și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incredibile.

(CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT A FĂCUT ACCIDENT CU LAMBORGHINI LA DOAR 20 DE MINUTE DUPĂ CE ȘI L-A CUMPĂRAT! POLIȚIȘTII AU FOST UIMIȚI CÂND AU AFLAT CAUZA INCIDENTULUI RUTIER)

Banii îți garantează o mașină pe cinste, la volanul căreia întorci toate capetele de pe trotuar și din trafic. Nu-ți garantează, însă, că ajungi și rapid la destinație. E drept, rare sunt cazurile când bolizi de sute de mii de euro au rămas în pană, subit. Unul dintre ele chiar a fost surprins de CANCAN.RO, în Pipera. Un Lamborghini roșu impresionant, ”proptit” în mijlocul străzii și un tânăr șofer, calm, de altfel, încercând să rezolve situația.

Tânărul care conducea vestitul Lamborghini sună la asistență

”Fiorosul” bolid de viteză a dat semne de oboseală, apoi chiar s-a oprit. Brusc, în plin trafic. Șoferul, un tânăr care o clipă nu s-a panicat, a coborât, a deschis capota și a început să „șurubărească”. Din imaginile pe care CANCAN.RO le-a surprins, pare că ar fi găsit defecțiunea: l-a lăsat bateria! Așa că a scos redresorul, a pus cabluri pe el și l-a legat de baterie. Apoi, șoferul s-a așezat pe scaunul din dreptul volanului, cu picioarele însă pe asfaltul șoselei, și a început să butoneze telefonul.

(VEZI AICI: „PRINȚIȘORUL IMOBILIARELOR DIN CLUJ” S-A FILMAT CÂND “ZBURA” CU 300 KM/H PE AUTOSTRADĂ. “SUV PE DRACU’, RACHETĂ PE…”)

A trecut ceva timp până când asistența de la reprezentanța firmei de automobile și-a făcut apariția. Calm, șoferul ghinionist i-a explicat celui care-i venise în ajutor ce s-a întâmplat. Imediat, omul s-a apucat de treabă. Și i-a rezolvat problema. Bucuros, tânărul a urcat în mașină și a dat cheie. Doar că uitase ceva: redresorul pe care-l folosise pentru a da curent bateriei rămăsese în fața mașinii. L-a împins câteva zeci de centimetri, până și-a dat seama de gafă. A oprit, a coborât, liniștit, a ”împachetat” redresorul, apoi și-a făcut drum către București.

Brusc, un Lamborghini de 150.000 de euro a rămas în pană pe șoseaua din Pipera

Ferrari-ul lui Gabi Popescu a ars pe autostradă

Fostul fotbalist Gabi Popescu a avut, însă, o experiență traumatizantă tot cu un model cunoscut pe piața automobilelor. Se întâmpla în urmă cu 14 ani, într-un aprilie călduros. Internaționalul român își conducea Ferrari-ul cumpărat de doar două săptămâni, cu 200.000 de euro, pe autostrada București – Pitești, când de la bord i s-a declanșat alarma. A oprit, a coborât, iar la scurt timp mașina a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii sosiți la locul incidentului au stins flăcările, dar din Ferrari nu a rămas nimic.

(NU RATA: MILIONARUL BEBICĂ A DAT ”DAUNĂ TOTALĂ” UNUI LAMBORGHINI URUS DE 325.000 €!)

Gabi Popescu avea să dea în judecată firma și să câștige, mulți ani mai târziu, procesul. A primit banii înapoi, plus daune de 50.000 de euro. Firma a vrut să-i ofere un nou automobil, dar Gabi Popescu avea să spună: ”Nu mai vreau Ferrari! Mi-ajunge! Am muncit toată viaţa ca să am o maşină pe care mi-am dorit-o, dar n-am avut parte de ea! Nu m-am putut bucura!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.