L-a dat pe Nicolae Guță pe un manelist celebru! Beyonce de România a revenit în muzică, după ce a spus că nu-i mai trebuie…microfonul!

Publicat: 02/03/2020 | 12:44

După ce s-a bătut cu pumnii în piept că nu-i mai trebuie muzică toată viața și că nu mai vrea să țină microfonul în mână, Beyonce de România s-a cam răzgândit! Ce-i drept, a dat uitării colaborările de odinioară cu Nicolae Guță și se pare că a ales pe cineva mai tânăr și mai în putere, care o poate relansa în lumea maneliștilor. 

Beyonce de România a revenit în muzică! Fosta iubită a lui Nicolae Guță povestea, în urmă cu ceva timp, că nu-și mai dorește să cânte, dar se pare că socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu cele din târg. Așa se face că Mădălina Dumitriu a scos recent un hit alături de nimeni altul decât Ticy.

Piesa se numește „După unu, după una” și se pare că a fost lansată pe 19 februarie. Cu toate acestea, Beyonce de România nu mai este atât de mult pe placul fanilor săi, mai ales că blondina și-a cam pierdut antrenamentul, în perioada în care a lipsit de pe piața muzicală. Fără silicoane, așa cum apărea în videoclipurile cu Nicolae Guță, fără acid în buze și cu niște extensii de păr low-cost, vedeta nu mai are strălucirea de demult.

Mai mult, nici ținutele nu mai sunt atât de spectaculoase precum le avea înainte Beyonce de România, căci acum s-a rezumat la o rochie neagră, fără decolteu și deloc mulată, având în vedere faptul că în ultima perioadă a cam luat câteva kilograme în plus.