Kylie Jenner, demascată de Forbes! Vedeta de la Hollywood și-a umflat veniturile pentru a avea titlul de cel mai tânăr miliardar din lume

Publicat: 01/06/2020 | 14:46

Date uimitoare scoase la iveală de publicația financiară Forbes. Renumita Kylie Jenner din clanul Kardashian, știută în ultimii ani ca fiind cel mai bogat tânăr din lume, nu are nici pe departe titlul de miliardar. Mai mult, aceasta și-ar fi falsificat mai multe documente pentru a avea acest titlu.

Forbes a publicat în urmă cu două zile date care demască toate modalitățile în care Kylie Jenner și-a umflat veniturile către media și lumea frumuseții. Forbes, care a numit-o pe Jenner cel mai tânăr miliardar din lume de mai mulți ani (inclusiv în acest an), relatează acum că Jenner nu mai este miliardară, mai ales după ce pandemia coronavirus a afectat negativ industria cosmetică.

CITEȘTE ȘI: Theo Rose, confesiuni teribile despre anxietate: ”Au revenit stările, am stat și am vomitat mult, nu pot să mă alimentez”

Forbes relatează că compania de frumusețe a lui Jenner Kylie Cosmetics „este semnificativ mai mică și mai puțin profitabilă decât familia a vrut să arate în industria cosmetic și în media” după ce a examinat filajele de la Coty, compania de frumusețe căreia Jenner a vândut 51 la sută din Kylie Cosmetics.

De asemenea, magazinul a detaliat faptul că Kardashian-Jenners a mers mult pentru a convinge oamenii de averea lor. Raportul a invitat familia „la casele lor și la birourile APC” și chiar a creat declarații fiscale care probabil au fost falsificate ”.

CITEȘTE ȘI: Margherita rămâne la fel! După ce le-a cerut scuze jurnaliștilor, are din nou un comportament deviant: arată degetul mijlociu și…

Outletul intră în detalii deosebite, explicând de ce numerele pe care familia Kardashian-Jenner le-a dat pentru Kylie Cosmetics au fost discutabile, mai ales după compararea lor cu numerele care au urmat achiziției lui Coty.

Forbes raportează că, cu aceste noi informații și climatul COVID-19, valoarea netă a lui Jenner este acum, potrivit calculelor lor, „puțin sub 900 de milioane de dolari”.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Adi Minune a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Fanii lui Karmen, în extaz: „E treabă serioasă”

„Mai mult de o treime din aceasta este estimată la 340 de milioane de dolari în numerar post-impozit pe care ar fi luat-o din vânzarea majorității companiei sale”, a explicat punctul de vânzare pentru calcularea acesteia. „Restul este format din câștiguri revizuite pe baza dimensiunii mai mici a afacerii sale și a unei estimări mai conservatoare a rentabilității sale, la care se adaugă valoarea cotei sale rămase de Kylie Cosmetics – care nu este doar mai mică decât Jenners ne-a determinat să credem, dar este merită, de asemenea, mai puțin acum decât a fost când a fost anunțată tranzacția în noiembrie, având în vedere efectele economice ale coronavirusului. „

Kardashian-Jenners nu a lansat încă niciun răspuns public la articol, dar este doar o chestiune de timp.