Klaus Iohannis nu a uitat de victimele COVID-19: ”Condoleanțe familiilor îndoliate!”

Publicat: 14/04/2020 | 14:39

Klaus Iohannis, președintele României, a decretat, marți, prelugirea stării de urgență pentru încă 30 de zile. Șeful statului le-a transmis condoleanțe familiilor victimelor virusului ucigaș. Le-a mulțumit apoi medicilor care sunt în linia l. (CITEȘTE ȘI: BILANȚ TRAGIC PENTRU RUSIA! A ÎNREGISTRAT UN NUMĂR RECORD DE CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN ULTIMELE 24 DE ORE)

„Vreau să transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere să treacă peste această perioadă dificilă. În vremurile acestea, toți suntem vulnerabili. Vreau să mă adresez medicilor și personalului medical. Vă mulțumesc încă o dată fiecăruia dintre voi pentru munca depusă în aceste zile. Lupta continuă și noi avem nevoie de profesionalismul  vostru”,  a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a decretat prelungirea stării de urgență

”Numărul persoanelor infectate precum si numărul deceselor cresc alert, în ciuda măsurilor luate. E evident că ne luptăm cu o epidemie extrem de greu de controlat. Cu sigutanță, fără precedent. Stați acasă, pentru a nu ajunge pe un pat de spital. Altfel, toate sacrificiile de până acum sunt în van.

KLAUS IOHANNIS, DECLARAȚIE INEDITĂ: „VOI PETRECE PAȘTELE CU SOȚIA MEA, CARMEN. VOM STA SINGURI ȘI…”

Ca atare, se impune prelungirea stării de urgență. Vor fi și noi reglementări”, a spus Iohannis.

”Fac un apel. Nu păcăliți instituțiile statului, vă păcăliți singuri. Îi păcăliți pe cei dragi vouă, pe copii, părinții, bunicii voștri”, a mai spus Iohannis.

ANUNȚUL FĂCUT DE KLAUS IOHANNIS! ROMÂNIA TRIMITE ÎN ITALIA O ECHIPĂ FORMATĂ DIN 11 MEDICI ŞI ŞASE ASISTENŢI MEDICALI

”Dacă resticțiile sunt respectate, putem salva vieți. Toți suntem vulnerabili. Criza poate fi depășită doar împreună”, a continuat președintele României.