Klaus Iohannis, mesaj pentru copii de 1 Iunie. “Anul acesta…” Ce invitație le-a făcut șeful statului

Publicat: 01/06/2020 | 18:46

Klaus Iohannis, președinele României, a transmis un mesj clar copiilor cu ocazie zilei de 1 Iunie. Șeful statului a salutat faptul că micuții au înțeles că trebuie să stea izolați. Cu această ocazie,i-a invitat pe copii ca, prin respectarea regulilor sanitare, să fie aliaţii săi în această luptă împotriva virusului.

CITEȘTE ȘI: VESTE MARE PENTRU ȘOFERI! GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL: ”E GATA LA TOAMNĂ!”

Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii”, afirmă preşedintele.

Klaus Iohannis, anunț tranșant: “Am încredere că…”

El le urează succes celor care vor susţine în curând examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, declarându-se convins că se vor descurca foarte bine.

(VEZI AICI: ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA FIREA! STB INTRODUCE PLATA CU CARDUL ÎN AUTOBUZE)

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Dragi copii, Prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă!”, conchide preşedintele.