Klaus Iohannis, mesaj impresionant de Paște pentru creștinii ortodocși: “Credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi” | VIDEO

Publicat: 01/05/2021 | 20:30

Klaus Iohannis a transmis un mesaj impresionant în Ajun de Paște pentru milioanele de creștini ortodocși care sărbătoresc Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos. “Credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume”, a spus președintele României pe filmarea făcută publică pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis, gânduri spreciale cu ocazia Sărbătorilor Pascale

În vârstă de 61 de ani, șeful statului a ţinut să mulţumească “tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății”. El a mai menționat că “forța națiunii noastre este de nezdruncinat”.

“Ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume. Vă mulţumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății”, a spus Klaus Iohannis în mesajul video care a fost postat în această seară pe Facebook.

Nu rata: TOP 21 cele mai frumoase mesaje de Paște cu care sigur nu dai greș

Președintele României a mai precizat că munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze stau în credinţa de nezdruncinat a românilor.

“Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze – toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult. Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete. Hristos a Înviat!”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

Te-ar putea interesa și: Lumina Sfântă s-a aprins la Biserica Sfântului Mormânt şi a fost împărţită credincioşilor ortodocși. Focul haric urmează să ajungă și în România | VIDEO

Sursa foto: Facebook / Klaus Iohannis