Klaus Iohannis, mesaj de susținere pentru cadrele medicale. „Sunt eroii Europei de astăzi”

Publicat: 08/05/2021 | 21:50

Vineri, Klaus Iohannis a participat la concertului „Victoria medicinei – renașterea muzicii”, susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”. În deschiderea concertului acesta a ținut să transmită un mesaj pentru toate cadrele medicale.

Acesta a declarat despre cadrele medicale că sunt eroii zilelor noastre. În contextul dificil în care a fost pusă întreaga lume de mai bine de un an, cadrele medicale au fost unul dintre cele mai importante elemente. Au reușit să ajute milioane de oameni și au reprezentat cu succes prima linie.

Klaus Iohannis și-a exprimat recunoștința și respectul pentru sacrificiile și tributul greu plătit de personalul medical în lupta cu pandemia. (CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS A SEMNAT: E LEGE! STAREA DE ASEDIU ŞI STAREA DE URGENŢĂ, ÎN VIZORUL PREŞEDINTELUI)

 „Fiecare epocă își are propriii săi eroi și cred cu tărie că medicii, asistenții medicali, infirmierii, ambulanțierii, toți cei care au făcut posibilă depășirea acestei grele încercări sunt eroii Europei de astăzi. Muzica este, fără îndoială, cel mai potrivit limbaj pentru a transmite un mesaj universal de speranță și încredere. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând. Împreună putem pune capăt acestei pandemii și ne putem recâștiga dreptul la o viață fără restricții”, a transmis Klaus Iohannis.

(VEZI ȘI: KLAUS IOHANNIS A SEMNAT DECRETELE. CINCI JUDECĂTORI, ELIBERAȚI DIN FUNCȚIE! CINE SUNT ACEȘTIA)

Sursa foto: Administrația Prezidențială